Burna završnica

PULJIĆ, GHODDOS, PETKOVIĆ… Ivan Mance otkrio najnovije detalje prijelaznog roka na Rujevici

Ivan Volarić

Maxwell Acosty, Ivan Mance i Jason Davidson, Foto: R. BRMALJ

Maxwell Acosty, Ivan Mance i Jason Davidson, Foto: R. BRMALJ

Pročitao sam vijest o Ghoddosu, ali to je skup igrač - od nekoliko milijuna eura. To nije realna priča.  Kod Puljića se moraju poklopiti zahtjevi svih triju strana, rekao je Mance



Ganski krilni napadač Maxwell Acosty (jednogodišnja posudba pa obveza otkupa ugovora od Crotonea) i lijev bek, australski reprezentativac  Jason Davidson (potpisao je trogodišnji ugovor), predstavili su se riječkim novinarima u press centru na Rujevici, te uglavnom ponovili ono što su već rekli na klupskim stranicama nakon potpisa ugovora.


Puno zanimljivije bilo je čuti zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea koji po svemu sudeći nije završio svoj dio posla u završnici ljetnog prijelaznog roka koji se zatvara u noći s četvrtka na petak.


Kaže Mance da Nigerijac Ajayi odlazi na posudbu u Izrael…




– Razgovaramo i s Ivanom Martićem da ode u neki drugi klub jer mislimo da je to najbolje za njega – rekao je Mance.


– Što se drugih odlazaka tiče imamo dosta upita, ali trenutno nemamo ponuda da možemo reći da će se to realizirati.


Talijanski izvori tvrde da bi se u idućih 24 sata mogla odigrati “trampa” Bradarić – Petković između “Bologne” i “Rijeke”, a švedski da su “bijeli” u pregovorima s “Ostersundsom” oko kupovine švedskog napadača Samana Ghoddosa.


Nesporna je pak činjenica da je “Rijeka” u pregovorima s “Interom” oko napadača Jakova Puljića.


– Prvi glas što se tiče Bradarića. Pročitao sam i vijest o Ghoddosu, ali to je skup igrač – od nekoliko milijuna eura. To nije realna priča.


Kod Puljića se moraju poklopiti zahtjevi svih triju strana.S prvim danom rujna počinju pregovori s igračima koji ulaze u zadnju godinu ugovora. Fokus je na Marija Gavranovića i Marka Vešovića.


– Napravili smo preeliminirane razgovore. Njihovi agenti su pozvani u Rijeku i po završetku prijelaznog roka ćemo sjesti i probati to skinuti s dnevnog reda – rekao je Mance.