Škotski odjeci

Ova Rijeka je moćnija od one koju smo pobijedili prije četiri godine

Portal Novilist.hr

Joe Lewis i sudac Ricardo de Burgos Bengoechea/Foto R. BRMALJ

Joe Lewis i sudac Ricardo de Burgos Bengoechea/Foto R. BRMALJ

Rijeka je definitivno dobra momčad. To sam govorio i prije utakmice. Ova momčad Rijeke mi djeluje tjelesno moćnije nego ona koju smo pobijedili i izbacili prije četiri godine. Njihov trener je uveo dvojicu snažnih igrača i to mu se isplatilo - rekao je Joe Lewis, vratar škotske momčadi 



RIJEKA Igrači i trener Aberdeena nakon utakmice su se više bavili suđenjem nego svojom igrom koja nije slutila na ništa više od poraza.


– Bio sam u dobroj poziciji i vidio relativno dobro tu situaciju, za mene je taj jednostavno bio premekan da bi se sudio penal – kazivao je nakon utakmice vratar Aberdeena Joe Lewis. – Taj kazneni udarac je stigao u idealnom trenutku za Rijeku i podigao ih u trenucima kada se činilo da nam ne mogu napraviti puno problema. Konačan rezultat je razočaravajući za nas, ali još uvijek smo u igri. Kod 1:0 sam pomislio to nije tako loš rezultat uoči uzvrata, a ni kod 2:0 nisam promijenio ra razmišljanja pogotovo kada uzmemo u obzir činjenicu da pred svojim navijačima stvaramo dosta šansi i zabijamo dosta golova. Još smo na životu!


Vratar Aberdeena ponudio je i vrlo zanimljivo razmišljanje o dvjema Rijekama protiv kojih je igrao u razmaku od četiri godine.




– Rijeka je definitivno dobra momčad. To sam govorio i prije utakmice. Ova momčad Rijeke mi djeluje tjelesno moćnije nego ona koju smo pobijedili i izbacili prije četiri godine. Njihov trener je uveo dvojicu snažnih igrača i to mu se isplatilo – rekao je Lewis.