Ljetni prijelazni rok

Nogometaši Rijeke dobili novo pojačanje: Acosty potpisao, Davidson obavio liječnički

Ivan Volarić

Jason Davidson  bi u idućih dan, dva trebao potpisati trogodišnji ugovor s "Rijekom"

Jason Davidson bi u idućih dan, dva trebao potpisati trogodišnji ugovor s "Rijekom"

Tamnoputi napadač Maxwell Acosty koji je prošle sezone nosio dres talijanskog drugoligaša »Latine« i prvoligaša »Crotonea« potpisao je ugovor s »Rijekom« (jednogodišnja posudba s obvezom otkupa ugovora), nakon što je još u petak obavio liječnički pregled



RIJEKA Ganski krilni napadač Maxwell Acosty (25) i formalno je postao novo ime u riječkoj svlačionici i to svega nekoliko dana nakon što je na Rujevicu stigla nekadašnja velika nada grčkoga nogometa, branič ili desni bočni – Charalampos Mavrias.Tamnoputi napadač koji je prošle sezone nosio dres talijanskog drugoligaša »Latine« i prvoligaša »Crotonea« potpisao je ugovor s »Rijekom« (jednogodišnja posudba s obvezom otkupa ugovora), nakon što je još u petak obavio liječnički pregled. 


Osim na dovođenju Acostyja na Rujevici su prvoga radnog dana novoga tjedna radili i na angažmanu lijevoga beka, australskog reprezentativca Jasona Davidsona (26).


Igrač, koji je upisao tri nastupa na SP-u u Brazilu, obavio je liječnički pregled i u idućih dan, dva trebao bi potpisati trogodišnji ugovor s “Rijekom”. Davidson za razliku od Acostyja na Rujevicu dolazi kao slobodan igrač.