Jakov Puljić

Nemamo vremena za slavlje, jer već u utorak nas čeka nova utakmica

Ivana Vaupotić

Kristijan Jakić (Lokomotiva) i Jakov Puljić (Rijeka)/Foto D. JELINEK

Kristijan Jakić (Lokomotiva) i Jakov Puljić (Rijeka)/Foto D. JELINEK

U zadnja dva kola smo pobijedili izravne konkurente za drugo mjesto, a to je vrlo dobra stvar za nas - naglašava Puljić koji je zabio šest od posljednjih 15 golova Rijeke



RIJEKA Statistika kaže da je Rijeka u zadnjih sedam kola postigla petnaest golova, od čega ih šest nosi potpis Jakova Puljića, što je više nego solidan učinak za ofenzivnog veznjaka koji silom prilika igra u vrhu napada. Njegov gol u 72. minuti derbija s Lokomotivom u Kranjčevićevoj donio je pobjedu i bijeg na sedam bodova prednosti ispred trećeplasiranog Osijeka.


– U zadnja dva kola smo pobijedili izravne konkurente za drugo mjesto, a to je vrlo dobra stvar za nas. Sigurno je da se sada lakše diše. Na kraju krajeva, uvijek je ljepše raditi kada su rezultati ovako dobri. Međutim, nemamo vremena za analizu, slavlje ili nešto treće jer već u utorak nas očekuje nova utakmica. Sada s nestrpljenjem čekamo da nam se počnu vraćati ozlijeđeni suigrači. Sigurno je da ćemo igrati još bolje i biti još opasniji po gol suparnika kada se kompletiramo – objašnjava Puljić.