Gostovanja

Na Rujevici u prodaji ulaznice za Pulu i Beč

Ivan Volarić

Armada / arhiva NL

Armada / arhiva NL

Na Rujevici su u prodaji ulaznice za iduće europsko gostovanje »bijelih« u Beču. Vodstvo »Austrije« poslalo je na Rujevicu 2453 ulaznice za gostujući sektor stadiona »Ernst Happel« koje će se prodavati na Rujevici do utorka 17. listopada po cijeni od 190 kuna.



Kao i obično kada »Rijeka« gostuje na »Aldo Drosini« očekuje se i veliki broj gostujućih navijača, uglavnom na južnoj, ali i drugim tribinama pulskog stadiona. Iz kluba napominju kako se ulaznice za južnu tribinu »Istrina« zdanja mogu nabaviti isključivo online ili na prodajnim mjestima Moje karte d.o.o., a svi navijači koji se u subotu zapute prema Puli, moraju na izlazu s Istarskog ipsilona biti najkasnije do 13.30 sati kako bi u pratnji policije stigli do stadiona.


Na Rujevici su u prodaji ulaznice za iduće europsko gostovanje »bijelih« u Beču. Vodstvo »Austrije« poslalo je na Rujevicu 2453 ulaznice za gostujući sektor stadiona »Ernst Happel« koje će se prodavati na Rujevici do utorka 17. listopada po cijeni od 190 kuna. Radno vrijeme blagajni je od 15 do 19 sati. Za kupnju ulaznice potrebno je ime i prezime, te datum rođenja, a jedna osoba može kupiti četiri ulaznice. Prema nekim grubim procjenama, u Beču se očekuje oko 2000 navijača »Rijeke«, u Puli najmanje tisuću…