Trener Rijeke

Matjaž Kek zadovoljan: ‘Bili smo bolji, a rezultat Milana i AEK-a me uoće ne interesira’

P. N.

"Austrija je uvijek jaka na Prateru, ali mi smo bili bolji. Nažalost, prepustili smo im inicijativu u drugom dijelu, ali to je ta naša glava. No mislim da smo ipak poslije Istre dobro odreagirali."



Matjaž Kek bio je nakon večerašnje bečke pobjede uobičajeno hladan.


– Mislim da je utakmica bila izuzetno važna za obje ekipe. Austrija je uvijek jaka na Prateru, ali mi smo bili bolji. Nažalost, prepustili smo im inicijativu u drugom dijelu, ali to je ta naša glava. No mislim da smo ipak poslije Istre dobro odreagirali, započeo je Kek, dodajući da je u pripremi utakmice prije svega bio fokusiran na igru svoje momčadi, iako je bio spreman na dvije – tri varijante taktičke postave domaće ekipe.


Pohvalio je angažman Acostyja, za kojeg kaže da je unio svježinu, dok je Elez, kaže, vjerojatno izgubljen za neko vrijeme. 




Nije htio komentirati remi Milana i AEK-a (0:0)


– To me uopće ne interesira, odvratio je i odmah počeo o nedjeljnom susretu s Osijekom.


– To će biti izuzetno teška utakmica. Osijek se imao vremena pripremiti i još dolaze puni samopouzdanja, a mi najprije sad moramo razmišljati o regeneraciji. No napravit ćemo analizu i pripremiti igrače za to iskušenje. Znali smo u kakav ritam ulazimo sada, zaključio je Kek.