Ususret subotnjoj utakmici

Matjaž Kek: Osijek je protivnik koji će pokazati u kakvom smo stanju

P. N.

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Napravit ćemo sve da dođemo do svog cilja, a to su bodovi. Osijek je kvalitetan i moćan na domaćem terenu, rekao je Matjaž Kek uoči gostovanja u Gradskom vrtu



Nogometaši Rijeke u subotu (Gradski vrt, 15 sati) gostuju kod Osijeka u utakmici 22. kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka ide na gostovanju momčadi koja ju je ove sezone dvaput pobijedila u prvenstvu, piše na stranici NK Rijeke.


– Utakmica u Osijeku izuzetno je izazovna. Osijek je protivnik koji će pokazati u kakvom smo stanju. Napravit ćemo sve da dođemo do svog cilja, a to su bodovi. Osijek je kvalitetan i moćan na domaćem terenu, rekao je Matjaž Kek uoči gostovanja u Gradskom vrtu.


Rijeka je drugi dio sezone otvorila uvjerljivom pobjedom protiv Istre 1961.




– Pokušat ćemo napraviti sve, iako znamo da nas čeka teška utakmica. Moramo uzeti pozitivnu energiju nakon Istre 1961 i pokušati je potvrditi u idućoj utakmici, ustvrdio je Kek.


Zoran Kvržić posljednji je od igrača koji su prije nekoliko godina stigli iz Osijeka u Rijeku.


– Sigurno da je Osijek težak protivnik, pobijedili su nas u zadnje dvije utakmice. Ulogu favorita ovoga bi puta prepustio Osijeku kao domaćinu, ali zna se da smo mi Rijeka i idemo na tri boda, ustvrdio je Zoran Kvržić.