Veznjak bijelih

LJUT I RAZOČARAN Filip Bradarić: Ako je mogao Elez, onda je i Marijo mogao biti uz momčad

Ivan Volarić

Filip Bradarić, Foto: D. KOVAČEVIĆ

Filip Bradarić, Foto: D. KOVAČEVIĆ

Ovim dečkima koji su istrčali se nema što zamjeriti, pružili su sve od sebe i srcem su bili za "Rijeku" - govorio je Bradarić



Filip Bradarić bio je jedna od rijetkih svjetlih točaka u momčad “Rijeke” u Maksimiru. Riječki reprezentativac nije skrivao razočaranje i ljutnju nakon utakmice, ali ne samo zbog još jednog poraza ove sezone.


– Ovim dečkima koji su istrčali se nema što zamjeriti, pružili su sve od sebe i srcem su bili za “Rijeku” – govorio je Bradarić.


– Ponosan sam na njih. Bilo je nekih koji su ozlijeđeni pa su bili s nama u Maksimiru.




Želite reći da neki koji su navodno ozlijeđeni nisu bili uz momčad?


– To ćemo morati porazgovarati i riješiti između sebe. Ako je Elez mogao doći sa zglobom koji je bio kao jabuka onda su trebali i neki drugi biti tu  s nama u Maksimiru.


Niste nikoga imenovali, ali očito je da mislite na Marija Gavranovića?


– Ako je ozlijeđen normalno je da ne može igrati, međutim ako je mogao doći ozlijeđeni Elez mogao je i on biti ovdje s nama! – poručio je ljutito Bradarić.


Maleš: Moramo zajedno sjesti i porazgovarati


Mate Maleš je malo spustio loptu na zemlju.


– Kad se izgubi sigurno da nije dobro, ali trebamo vidjeti gdje smo griješili da se to ne događa u idućim utakmicama. Ne znam što bi rekao.


Naravno da nije dobro kada se gubi, svjesni da smo izgubili previše utakmica, ali smo svjesni i da smo dosta toga dobroga napravili. Moramo svi zajedno sjesti u klubu i o tome porazgovarati.


Koliko je na vas utjecala činjenica da ste dva dana prije derbija ostali bez prvoga napadača pod čudnim okolnostima?


– Ne bih to komentirao. Koga nema bez njega se mora. To su sada neke druge stvari o kojima drugi moraju razmišljati – rekao je kapetan Riječana.


Acosty: Previše smo se povukli


Maxwell Acosty ponovo je zabio pogodak u porazu Riječana.


– Igrali smo dobro u prvih pola sata do primljenog gola, ali onda smo se povukli. I u nastavku smo bili previše povučeni što su naši suparnici iskoristili. Polako se dižem u formi, dolazim blizu svoje top forme – rekao je napadač iz Gane.