Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4n
Sutra: 12° 12° 4n
14. studenoga 2019.
Veznjak bijelih

LJUT I RAZOČARAN Filip Bradarić: Ako je mogao Elez, onda je i Marijo mogao biti uz momčad

Filip Bradarić, Foto: D. KOVAČEVIĆ
Filip Bradarić, Foto: D. KOVAČEVIĆ
Autor:
Objavljeno: 28. listopad 2017. u 18:22 2017-10-28T18:22:42+02:00

Ovim dečkima koji su istrčali se nema što zamjeriti, pružili su sve od sebe i srcem su bili za "Rijeku" - govorio je Bradarić

Filip Bradarić bio je jedna od rijetkih svjetlih točaka u momčad "Rijeke" u Maksimiru. Riječki reprezentativac nije skrivao razočaranje i ljutnju nakon utakmice, ali ne samo zbog još jednog poraza ove sezone.

- Ovim dečkima koji su istrčali se nema što zamjeriti, pružili su sve od sebe i srcem su bili za "Rijeku" - govorio je Bradarić.

- Ponosan sam na njih. Bilo je nekih koji su ozlijeđeni pa su bili s nama u Maksimiru.

Želite reći da neki koji su navodno ozlijeđeni nisu bili uz momčad?

- To ćemo morati porazgovarati i riješiti između sebe. Ako je Elez mogao doći sa zglobom koji je bio kao jabuka onda su trebali i neki drugi biti tu  s nama u Maksimiru.

Niste nikoga imenovali, ali očito je da mislite na Marija Gavranovića?

- Ako je ozlijeđen normalno je da ne može igrati, međutim ako je mogao doći ozlijeđeni Elez mogao je i on biti ovdje s nama! - poručio je ljutito Bradarić.

Maleš: Moramo zajedno sjesti i porazgovarati

Mate Maleš je malo spustio loptu na zemlju.

- Kad se izgubi sigurno da nije dobro, ali trebamo vidjeti gdje smo griješili da se to ne događa u idućim utakmicama. Ne znam što bi rekao.

Naravno da nije dobro kada se gubi, svjesni da smo izgubili previše utakmica, ali smo svjesni i da smo dosta toga dobroga napravili. Moramo svi zajedno sjesti u klubu i o tome porazgovarati.

Koliko je na vas utjecala činjenica da ste dva dana prije derbija ostali bez prvoga napadača pod čudnim okolnostima?

- Ne bih to komentirao. Koga nema bez njega se mora. To su sada neke druge stvari o kojima drugi moraju razmišljati - rekao je kapetan Riječana.

Acosty: Previše smo se povukli

Maxwell Acosty ponovo je zabio pogodak u porazu Riječana.

- Igrali smo dobro u prvih pola sata do primljenog gola, ali onda smo se povukli. I u nastavku smo bili previše povučeni što su naši suparnici iskoristili. Polako se dižem u formi, dolazim blizu svoje top forme - rekao je napadač iz Gane.  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.