Novi izazovi

Kvržić se prije odlaska zahvalio Rijeci i Miškoviću: “Prosinečki me pozvao da dođem, zahvalan sam klubu što su prihvatili ponudu”

Portal Novilist.hr

Foto D. JELINEK

Foto D. JELINEK

Sigurno da je teško otići iz Rijeke, ali ovo je trenutak kada moram nastaviti dalje jer sam dobio priliku za novi izazov. Moram se zahvaliti cijelom klubu i predsjedniku što su mi omogućili ovaj transfer - kaže Kvržić



RIJEKA Nakon šest godina riječki klub napustio je Zoran Kvržić, u traganju za novim izazovima u karijeri odlučio je otići u turski Kayserispor kojega trenutno vodi Robert Prosinečki, a već je odradio i prvi trening s novom ekipom. Prije odlaska zahvalio se Rijeci na ostvarenju ovih snova…


– Sigurno da je teško otići iz Rijeke, ali ovo je trenutak kada moram nastaviti dalje jer sam dobio priliku za novi izazov. Moram se zahvaliti cijelom klubu i predsjedniku što su mi omogućili ovaj transfer. Nikad neću zaboraviti šest godina u Rijeci i puno lijepih trenutaka s riječkim klubom – rekao je Kvržić za klupsku web stranicu, prilikom čega je i otkrio kako je došlo do odlaska u Tursku. 


– Prosinečki me prvi pozvao kada je došao u Kayserispor, onda je došla i ponuda u klub. Bit ću najveći navijač Rijeke nadalje.