Odlazi li Kek?

Kek potvrdio Slovencima: Imam ugovor s Rijekom koji se može raskinuti!

Ivan Volarić

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Predsjednik Saveza (Rade Mijatović op.a), me je nazvao, ali sačekajmo da vidimo kake su želje s obje strane. Slovenska reprezentacija je meni nešto posebno, to ne treba napominjati, ali u mojim mislima trenutno je samo "Rijeka". Imam ugovor s "Rijekom" u kojem jasno stoji pod kojim uvjetima se može raskinuti s obje strane.



RIJEKA – Trener “Rijeke” Matjaž Kek nije na presici uoči gostovanja u Puli želio govoriti o mogućem povratku za kormilo slovenske vrste, no zato je otkrio neke detalje kolegama sa slovenske nacionalne televizije koji su prošloga četvrtka stigli iz Ljubljane na Rujevicu samo da bi “opipale puls” jednog od kandidata za upražnjeno mjesto izbornika nogometne reprezentacije.


– Stoji, predsjednik Saveza (Rade Mijatović op.a), me je nazvao, ali sačekajmo da vidimo kake su želje s obje strane. Slovenska reprezentacija je meni nešto posebno, to ne treba napominjati, ali u mojim mislima trenutno je samo “Rijeka”. Imam ugovor s “Rijekom” u kojem jasno stoji pod kojim uvjetima se može raskinuti s obje strane.


Imam čvrsti ugovor s “Rijekom”, to traži korektnost i tako ću se i ponašati, – kazao je između ostaloga mariborski stručnjak, a slovenske kolege zaključile kako je sve ono što je Kek rekao znak da ga zanima funkcija koju je donedavno obnašao Srečko Katanec.




Kompletan Kekov intervju moguće je vidjeti ili pročitati na stranicama slovenske televizije (www.rtvslo.si).