Razočarani strateg

KEK ‘PUKAO’ NAKON PORAZA ‘Ovo je sramotno izdanje za igrače koji nose dres Rijeke’

Ivana Vaupotić

Foto D. Kovačević

Foto D. Kovačević

Ovo je bila zaslužena pobjeda »Rudeša« na kojoj nema niti jedne mrlje. Upozoravao sam igrače na ono što ih ovdje čeka. Stalno sam im govorio o tome, i zato ne mogu shvatiti kako su pojedinci ušli u utakmicu



Jedno od najgorih izdanja »Rijeke« u ovoj sezoni za sobom je povuklo i jednu od najkraćih press konferencija.


Naime, Matjaž Kek bio je vrlo jasan i jezgrovit. Čak nije djelovao ni toliko smrknuto. Zapravo, njegov izraz lica odavao je veliko razočaranje, a riječi su to potvrdile.


– Ovo je bila zaslužena pobjeda »Rudeša« na kojoj nema niti jedne mrlje. Upozoravao sam igrače na ono što ih ovdje čeka. Stalno sam im govorio o tome, i zato ne mogu shvatiti kako su pojedinci ušli u utakmicu. To je bilo sramotno i katastrofalno za igrače koji nose dres »Rijeke« – rekao je Kek u svom kratkom obraćanju medijima.




Nakon njega na red je došao Jose Manuel Aira koji nije skrivao zadovoljstvo.


– Izuzetno sam sretan zbog ove pobjede. Naši igrači iznimno rade na treninzima, i to sada dolazi na naplatu. Prema mom mišljenju, »Rijeka« je najbolja momčad u ovoj ligi, a mi smo joj zabili četiri gola. Kompletna utakmica je išla u dobrom smjeru za nas. Prvi primljeni gol nas je izuo iz cipela, ali »Rijeka« nam nakon toga ipak nije napravila previše problema – zaključio je Aira.