Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. veljače 2020.
Treneri nakon derbija

KEK NAKON PORAZA: 'Veliko je razočaranje, dođe razdoblje kad se sve okrene protiv tebe'

Foto Silvano Ježina
Foto Silvano Ježina
Autor:
Objavljeno: 2. prosinac 2017. u 21:06 2017-12-02T21:06:09+01:00

Znali smo kako će Rijeka igrati. U prvom smo poluvemenu pokušavali parirati posjedom lopte. U nastavku nas je Rijeka stisnula, upadali smo u probleme. Letica je obranio kazneni udarac kao potvrda da smo na psihološkom planu bili pravi, rekao je njegov kolega Kopić

Trener Rijeke Matjaž Kek došao je na press konferenciju kao na – sahranu.

– Veliko je razočaranje, ali u sportu dolaze i takva razdoblja kada se sve okrene protiv tebe. Trenuci kada primamo golove ni iz čega, a na drugoj strani promašimo nekoliko stopostotnih prigoda. Čestitam Hajduku. Što se nas tiče, ovo sada treba izdržati!

Kako?

– Pitanje za sve nas u klubu!

Keku je teško pao prvi poraz u 19. susretu s Hajdukom. Nakon što je naglasio da su golovi primljeni ni iz čega, nije spominjao svog vratara, a promašene matne prigode.

Najbolja je svakako Gavranovićeva. Tuga se večeras na Rujevici mogla rezati nožem...

Željko Kopić zagrlio je sve Hajdukove zvijezde s riječkog neba...

– Velika pobjeda. Dobro smo se regenerirali, napravili sve da nam momčad bude mentalno jaka. Ovom smo pobjedom zaokružili ciklus od četiri utakmice.

Znali smo kako će Rijeka igrati. U prvom smo poluvemenu pokušavali parirati posjedom lopte. U nastavku nas je Rijeka stisnula, upadali smo u probleme. Letica je obranio kazneni udarac kao potvrda da smo na psihološkom planu bili pravi. Iskjučenje? Ja sam bio kriv. Mislio sam da je prekršaj, ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.