U nedjelju - Koprivnica

KARTONI KROJE SASTAV U momčad se vraća Čolak, protiv Slavena bez Punčeca i Bradarića

Orlando Rivetti

Antonio Čolak / Snimio Vedran KARUZA

Antonio Čolak / Snimio Vedran KARUZA

U sastavu neće biti kapetan i reprezentativac Filip Bradarić koji čeka odluku Disciplinske komisije HNS-a, a svoju poziciju je zakomplicirao vrijeđanjem sudaca poslije utakmice, što je uredno zapisao delegat utakmice Ante Vučemilović iz Osijeka



U momčad Rijeke vraća se prvi napadač Čolak, kojega je Pajač u sudačkom vremenu isključio u Splitu iz samo njemu znanih razloga, a vratar Hajduka, Letica, se još previja od bolova prouzrokovanih zrakom… Čolak je nedostajao u Kekovu sastavu u Maksimiru.


U sastavu neće biti kapetan i reprezentativac Filip Bradarić koji čeka odluku Disciplinske komisije HNS-a, a svoju poziciju je zakomplicirao vrijeđanjem sudaca poslije utakmice, što je uredno zapisao delegat utakmice Ante Vučemilović iz Osijeka.


Bradarić definitivno nije razmišljao kao »mozak« ekipe Rijeke, njen kapetan, ali niti o sebi. Svaka mu je sljedeća utakmica bitna za bi izborio mjesto u reprezenaciji koja putuje u Rusiju.




Osim Bradarića u Koprivnici neće biti ni Punčeca, stopera koji je u Splitu zaradio treću javnu opomenu. Njega će najvjerojatnije zamijeniti Escoval. Capan bi trebao uskočiti u sastav umjesto Bradarića.


Po dva žuta kartona, prijeti im odmor, imaju Heber, Zuta i Župarić. Ako u Koprivnici zarade karton, neće imati pravo igrati u sljedećem kolu protiv Rudeša u Zagrebu.