Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Pojačanje na Rujevici

foto Juričić: Capan objedinjuje karakteristike Mišića i Maleša, i nema veze s Gavranovićevim transferom

Srećko Juričić i Luka Cupan, Foto: I. TOMIĆ
Srećko Juričić i Luka Cupan, Foto: I. TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 10. siječanj 2018. u 15:04 2018-01-10T15:04:40+01:00

Iskoristili smo priliku jer Capanu ističe ugovor na ljeto i uspjeli puno povoljnije napraviti taj transfer nego što bi inače - kazao je Juričić

RIJEKA "Rijeka" je predstavila svoje prvo zimsko pojačanje u veznjaku "Lokomotive" Luki Capanu (22) koji je potpisao ugovor na tri i pol godine.

– Luka je igrač kakvoga smo željeli, zato smo ga i angažirali. Profil igrača je takav da odgovara načinu igre »Rijeke«, u njemu se objedinjuju karakteristike Mišića i Maleša, nadamo se da će Capan nastaviti tradiciju vrlo dobrih veznih igrača koje imamo posljednjih godina - rekao je u uvodu sportski direktor Srećko Juričić demantiravši pritom da ovaj transfer ima bilo kakve veze s odlaskom Maria Gavranovića u "Dinamo".

- To je čisti odnos između »Rijeke« i »Lokomotive«. Iskoristili smo priliku jer Capanu ističe ugovor na ljeto i uspjeli puno povoljnije napraviti taj transfer nego što bi inače - kazao je Juričić.

– Presretan sam što sam došao u ovako veliki klub. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri i nadam se da ću biti zdrav te pokazati ono što znam i mogu - rekao je između ostaloga Capan čijim putem dolaska u rujevičku svlačionicu bi u idućih 24 sata mogli portugalski stoper Joao Escoval i napadač Antonio Mirko Čolak.

Foto: I. TOMIĆ

Foto: I. TOMIĆ

Foto: I. TOMIĆ

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.