Četvrtfinale

Juniori ‘bijelih’ ispali od Juventusa na Viareggiu ranim golom Kulenovića

Orlando Rivetti

NL arhiva

NL arhiva

Mladi nogometaši Rijeke poraženi su rezultatom 1:0 u četvrtfinalu Viareggio Cupa od Juventusa na stadonu Comunale u Altopasciju



 Mladi nogometaši Rijeke poraženi su rezultatom 1:0 u četvrtfinalu Viareggio Cupa od Juventusa na stadonu Comunale u Altopasciju. Jedini gol postigao je Kulenović u 7. minuti utakmice.


Isti je igrač postigao dva pogotka na otvaranju turnira (jedan s bijele točke) kada nije bilo pobjednika (2:2). Tada su Talijani izjednačili udarcem s »bijele točke« u sudačkom vremenu. Hrvat Kulenović je sa šest golova najbolji strijelac turnira prije polufinala, a Riječanima je zabio glavom nakon ubačaja Vogliana.


»Bijeli« su odigrali veoma dobru utakmicu. Imali su nekoliko prigoda nakon brzo primljeng pogotka. Najbolju u 86. minuti  kada je Mulac nabacio s desna, a Črnko volejem, sam pred vratarom, poslao loptu pored gola.




Prije toga, u 65. minuti Riječani su tražili udarac s »bijele točke« nakon što je Delli Carri srušio Dukađina u kaznenom prostoru.


RIJEKA: Pandur, Mulac, Štefulj, Vuk, Bušnja (od 42′ Svetić), Dukađin, Jurešić, Črnko, Pintarić (od 64′ Matulja, od 79′ Kuqi), Smolčić, Lepinjica.