Glavobolje uoči Intera

IGOR BIŠĆAN: Ne znam da li je naš rad problematičan, ali nikada se nisam susreo s tako brojnim ozljedama

Denis Frančišković

Petar Mamić i Igor Bišćan/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

Petar Mamić i Igor Bišćan/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

Mogu razumijeti ozljede Raspopovića i Punčeca, Heberovu možemo svrstati u peh na treningu, Gorgonovo istegnuće je ozljeda koja se događa na pripremama, no Čolak nas brine. Vukao je to pa je rekao da je dobro. Igrao je, odužilo se sve i čini se nije tako bezazleno kako se čini - kaže trener Rijeke



RIJEKA Novi problemi za Igora Bišćana. Šefa struke “bijelih” nakon niza ozljeda (Raspopović, Punčec, Heber, Capan) posebno su zabrinule dvije, Čolaka (aduktor) i Pavelića (zglob) i pravo je pitanje kad će opet biti spremni za nastup.


– Situacija je takva kakav je, ali nema ništa od kukanja i žalovanja. Sastavit ćemo najbolje od onog što imamo. Nisam se još susretao u karijeri s ovakvim brojem ozljeda. Pavelić je out i kako stvari stoje on neće zaigrati u dogledno vrijeme. Jednostavno ta ozljeda nije sanirana kako smo mislili i po najnovijim dijagnozama to bi još moglo potrajati. Situacija nije jednostavna. Treba izgurati ovaj period, naredne tri, četiri utakmice gotovo ćemo uvijek biti bez nekog igrača. Treba prihvatiti tu činjenicu te da nećemo moći uvijek izgledati kao što je to bio slučaj lani – ustvrdio je Bišćan uoči sutrašnjeg ogleda u Zaprešiću.


Pitanje je glasilo – je li se možda negdje pogriješilo u pripremama?




– Razmišljamo o tome da li su pripreme bile krive ili određene vježbe ili je sve to splet okolnosti. Pripreme nisu bile klasične, ali što se tiče samog rada manje-više bio je sličan kao što smo radili do tada. Mogu razumijeti ozljede Raspopovića i Punčeca, Heberovu možemo svrstati u peh na treningu, Gorgonovo istegnuće je ozljeda koja se događa na pripremama, no Čolak nas brine. Vukao je to pa je rekao da je dobro. Igrao je, odužilo se sve i čini se nije tako bezazleno kako se čini. Treba razmisliti da li je naš rad bio problematičan, je li to splet okolnosti ili nešto drugo – rekao je Bišćan na presici.


Priliku će sigurno dobiti Murić, a Tomečak nema još pravo nastupa.