Turopoljska lekcija

IGOR BIŠĆAN: Igrači Gorice su bili bolji u igri koju su nametnuli, nismo zaslužili više od poraza

Ivana Vaupotić

Igor Bišćan/D. KOVAČEVIĆ

Igor Bišćan/D. KOVAČEVIĆ

Nakon gola se činilo da smo uspjeli pohvatati konce igre, ali tu nije bilo ničega što bi nam donijelo izjednačenje. Sada se moramo maksimalno ozbiljno pripremiti za utakmicu s Interom na Rujevici – rekao je trener Rijeke.



– Treba čestitati Gorici na zasluženoj pobjedi. Bili su čvršći, bili su borbeniji, bili su bolji u igri koju smo uspjeli nametnuti. Mi, jednostavno, nismo bili dovoljno dobri i nismo zaslužili više od poraza. Nakon gola se činilo da smo uspjeli pohvatati konce igre, ali tu nije bilo ničega što bi nam donijelo izjednačenje. Sada se moramo maksimalno ozbiljno pripremiti za utakmicu s Interom na Rujevici – rekao je Bišćan.


Sergej Jakirović, pak, nije izgledao kao trener čiju su momčad pobjeda nad Rijekom i poraz Lokomotive u Zaprešiću vratili u igru za Europu. Smrtno ozbiljnog izraza lica, trener Gorice čestitao je svojim štićenicima i nahvalio ih.


– Odigrali smo savršenu utakmicu od prve sekunde i izdominirali smo u svim segmentima nogometne igre. Odmah smo stvorili pritisak i u prvih petnaest-dvadeset minuta mogli smo imati dva gola prednosti. Ključ je bio u rotacijama, ovoga puta dali smo priliku odmornim igračima, i oni su nas odveli do pobjede – zaključio je Jakirović.