Presica uoči Dinama

IGOR BIŠĆAN: Ako budemo na svojem optimumu imamo se čemu nadati protiv Dinama

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Ne volim komentirati i doživljavati drugačije utakmicu nego maksimalno ozbiljno. Ako ti ovakva utakmica nije dovoljno da budeš maksimalan onda imaš problem. Nadam se dobroj utakmici u dobroj atmosferi i sve to zaokruženo u prekrasnu večer. Sasvim sigurno to neće biti prijateljska utakmica - rekao je trener Rijeke



ZAGREB Trener Igor Bišćan i veznjak Domagoj Pavičić izašli su ispred novinara na Rujevici na presici uoči subotnjeg derbija nogometaša Rijeke i Dinama.


– Dolazi nam prvak, dolazi nam najbolja ekipa u Hrvatskoj i što se tiče kvalitete protivnika tu se sve zna – započeo je trener Igor Bišćan. – Mi smo spremni, bit ćemo spremni odigrati kvalitetnu utakmicu pred punim tribinama i nadamo se dobroj podršci, te pokušati napraviti što i zadnji put protiv Dinama što znači da ćemo morati biti na svojem optimumu i da ćemo svi morati imati svoj dan. Onda se imamo čemu nadati.


Dosta se govori da je ova utakmica bez naboja, no na terenu će sigurno biti drugačije?




– Ne volim komentirati i doživljavati drugačije utakmicu nego maksimalno ozbiljno. Ako ti ovakva utakmica nije dovoljno da budeš maksimalan onda imaš problem. Nadam se dobroj utakmici u dobroj atmosferi i sve to zaokruženo u prekrasnu večer. Sasvim sigurno to neće biti prijateljska utakmica.


Da li ćete izvesti najbolje što imate?


– Vidjet ćemo što ćemo i kako ćemo. To ćemo naravno ostaviti neotkriveno.


Bili ste dobar prognozer u slučaju Liverpoola, kakva je vaša prognoza derbija s Dinamom?


– Sigurno ćemo biti spremni i sposobni napraviti dobar rezultat.


Kakva Dinamo očekujete: europski ili HNL-ovski?


– Očekujem najjači Dinamo kojega mogu sastaviti. Teško je predvidjeti u kojem će sastavu izaći, ali u kojem god sastavu izađu bit će kvalitetni. Sve su to nijanse i detalji koji su bitni, ali teško je s time razbijati glavu. Pripremit ćemo se na najjači Dinamo.


Puljić ili Čolak ili Puljić i Čolak?


– Jedan, drugi ili obojica. Bitni su obojica, sretni smo da imamo takva dva napadača u formi. Bez njihovih golova ne bi bili tu gdje jesmo.


Može li ova utakmica utjecati na onu u Puli?


– Teško je to predvidjeti. Ako ništa barem smo posljednjih dana svjedoci da je u nogometu bilo što teško predvidjeti. Sigurno da bi bilo bolje u pozitivnom ozračju dočekati utakmicu u Puli – rekao je Bišćan.