Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
22. siječnja 2020.
Presica uoči Dinama

video IGOR BIŠĆAN: Ako budemo na svojem optimumu imamo se čemu nadati protiv Dinama

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL
Igor Bišćan/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 10. svibanj 2019. u 15:44 2019-05-10T15:44:13+02:00

Ne volim komentirati i doživljavati drugačije utakmicu nego maksimalno ozbiljno. Ako ti ovakva utakmica nije dovoljno da budeš maksimalan onda imaš problem. Nadam se dobroj utakmici u dobroj atmosferi i sve to zaokruženo u prekrasnu večer. Sasvim sigurno to neće biti prijateljska utakmica - rekao je trener Rijeke

ZAGREB Trener Igor Bišćan i veznjak Domagoj Pavičić izašli su ispred novinara na Rujevici na presici uoči subotnjeg derbija nogometaša Rijeke i Dinama.

- Dolazi nam prvak, dolazi nam najbolja ekipa u Hrvatskoj i što se tiče kvalitete protivnika tu se sve zna - započeo je trener Igor Bišćan. - Mi smo spremni, bit ćemo spremni odigrati kvalitetnu utakmicu pred punim tribinama i nadamo se dobroj podršci, te pokušati napraviti što i zadnji put protiv Dinama što znači da ćemo morati biti na svojem optimumu i da ćemo svi morati imati svoj dan. Onda se imamo čemu nadati.

Dosta se govori da je ova utakmica bez naboja, no na terenu će sigurno biti drugačije?

- Ne volim komentirati i doživljavati drugačije utakmicu nego maksimalno ozbiljno. Ako ti ovakva utakmica nije dovoljno da budeš maksimalan onda imaš problem. Nadam se dobroj utakmici u dobroj atmosferi i sve to zaokruženo u prekrasnu večer. Sasvim sigurno to neće biti prijateljska utakmica.

Da li ćete izvesti najbolje što imate?

- Vidjet ćemo što ćemo i kako ćemo. To ćemo naravno ostaviti neotkriveno.

Bili ste dobar prognozer u slučaju Liverpoola, kakva je vaša prognoza derbija s Dinamom?

- Sigurno ćemo biti spremni i sposobni napraviti dobar rezultat.

Kakva Dinamo očekujete: europski ili HNL-ovski?

- Očekujem najjači Dinamo kojega mogu sastaviti. Teško je predvidjeti u kojem će sastavu izaći, ali u kojem god sastavu izađu bit će kvalitetni. Sve su to nijanse i detalji koji su bitni, ali teško je s time razbijati glavu. Pripremit ćemo se na najjači Dinamo.

Puljić ili Čolak ili Puljić i Čolak?

- Jedan, drugi ili obojica. Bitni su obojica, sretni smo da imamo takva dva napadača u formi. Bez njihovih golova ne bi bili tu gdje jesmo.

Može li ova utakmica utjecati na onu u Puli?

- Teško je to predvidjeti. Ako ništa barem smo posljednjih dana svjedoci da je u nogometu bilo što teško predvidjeti. Sigurno da bi bilo bolje u pozitivnom ozračju dočekati utakmicu u Puli - rekao je Bišćan.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.