Pred Jadranski derbi

HNK Rijeka prihvatila inicijativu Armade: Za navijače otvaraju 15 minuta treninga u petak

Portal Novilist.hr

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler



RIJEKA HNK Rijeka prihvatio je inicijativu predstavnika Kluba navijača Armada Rijeka za pružanjem dodatne podrške klubu i momčadi: za javnost su odlučili otvoriti prvih 15 minuta pretposljednjeg treninga pred nedjeljni Jadranski derbi.


Sve navijače pozivaju da se s navijačkim obilježjima najdražeg kluba odazovu u što većem broju i pruže gromoglasnu podršku na treningu momčadi u petak, 13. rujna u 18.30 sati.


Samo za tu prigodu bit će otvorena istočna tribina stadiona Rujevica. Ulaz iz pravca Lovorke bit će otvoren od 18.15 sati.




Oglasila se i Armada na svojem facebook profilu:


“I KAD DOĐU NEVOLJE…!


Može se to primjeniti na više situacija u našoj povijesti. 


Shodno tome, treba biti tu i kada je najteže jer lako je bilo biti Armada u trenucima kada se slavilo i dizalo titule, s obzirom na poznatu situaciju oko domaćih utakmica i trenutnu rezultatsku krizu vrijeme je da pružimo igračima podršku uoči važne utakmice protiv mrskog nam rivala za povratak prema vrhu ljestvice, te još jednom JASNO i GLASNO iskažemo svoj stav.


Stoga pozivamo sve navijače Rijeke i članove Armade na zadnji trening pred utakmicu s Hajdukom u petak od 18.30 sati.


Okupljanje od 17.45 sati u Docker’s pubu, zajednički ulazak na istočnu tribinu zamjenskog stadiona na Rujevici u 18.20 sati!


Krepat ma ne molat, od tribina do terena!


SAMI PROTIV SVIH!”