Dojmovi svlačionice

Gavranović: ‘Imali smo veliki pritisak’; Bradarić: ‘Pokazali smo da se možemo potući protiv europskih momčadi’

P. N.

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Naravno da je bio neki pritisak pred nama. To je normalno kad u dvije utakmice ne uzmeš ni bod, a oba si puta bio blizu, rekao je Gavranović



Junak večerašnje utakmice definitivno je bio Mario Gavranović, koji je s dva pogotka – u samo devet minuta – slomio Austrijance na njihovom terenu.


– Naravno da je bio neki pritisak pred nama. To je normalno kad u dvije utakmice ne uzmeš ni bod, a oba si puta bio blizu. No danas smo dobro ušli u utakmicu, bili dobri i prema naprijed i prema natrag. U drugom dijelu su nas malo pritisli, sami smo se opet doveli u situaciju da primimo gol, ali najbitnija su tri boda. Sretni smo što smo danas odigrali dobro, rekao je Gavranović.


Zadovoljan je bio i Filip Bradarić koji se zahvalio navijačima na podršci.




– Došli smo po bodove. Znali smo da moramo pobijediti ako želimo još nešto napraviti u grupi. Drago mi je da smo pokazali da Rijeka i ove godine može igrati dobar nogomet. Ovakva pobjeda nam sigurno vraća samopouzdanje. Sad se idemo malo odmoriti, pa nastavljamo dalje. Malo smo se povukli u drugom dijelu, ali najbitnije je da smo na kraju pobijedili i da je sve otvoreno za prolaz u skupini. Pokazali smo da imamo kvalitetu s kojom se možemo potući protiv europskih momčadi rekao je Bradarić.