Dario Vizinger

GOLGETERSKA EKSPLOZIJA Bivši junior Rijeke predvodi ljestvicu strijelaca u Sloveniji, zabija kao na traci

Ivan Volarić

Celjani su trenutno na trećem mjestu s tri boda zaostatka od vodećeg Aluminija

Celjani su trenutno na trećem mjestu s tri boda zaostatka od vodećeg Aluminija

Vizniger u prva četiri kola nije uspio zatresti suparničku mrežu, a onda je poentirao u četiri posljednje utakmice, konkretnije: Vinzinger je postigao dva gola Domžalama, gol Mariboru i Triglavu, pa dva gola Rudaru iz Velenja. Vizinger je pritom upisao i tri asistencije.



RIJEKA U 8. kolu Prve lige Telekom Slovenije nogometaši Celja svladali su pred svojim navijačima Rudar iz Velenja 3:0 i s 15 osvojenih bodova zadržali priključak za vodećim Aluminijem iz Kidričeva (18 bodova; vodi ih Riječanin Slobodan Bobo Grubor), te drugoplasiranom Olimpijom (17 bodova). Dva od tri pogotka za Celjane postigao je Dario Vizinger, bivši junior i prvotimac Rijeke. Čakovečki napadač (21), koji je u mandatu Matjaža Keka upisao dva nastupa za prvu ekipu, u zimu 2018. godine raskinuo je ugovor s Rijekom nakon brojnih posudbi te se skrasio u redovima celjskog prvoligaša. Prošle sezone zabio je devet pogodaka u 28 nastupa za Celjane, a nakon osam kola novoga prvenstva predvodi prvenstvenu ljestvicu strijelaca sa šest pogodaka koliko je zabio Predrag Sikimić (Tabor Sežana). Gol manje od bivšega igrača Rijeke zabili su bivši napadača Hajduka: Senijad Ibričić (Domžale) i Ante Vukušić (Olimpija).


Vizniger u prva četiri kola nije uspio zatresti suparničku mrežu, a onda je poentirao u četiri posljednje utakmice, konkretnije: Vinzinger je postigao  dva gola Domžalama, gol Mariboru i Triglavu, pa dva gola Rudaru iz Velenja. Vizinger je pritom upisao i tri asistencije. Lakoća kojom bivši junior “bijelih” trese suparničke mreže najvidljivija je u utakmici protiv Rudara. Pogledajte i sami njegove pogotke.