Pretplate

Danas počinje prodaja paketa ulaznica za proljetni dio: Šampionska “Rijeka” za 22 kune po utakmici

Ivan Volarić

Značajan popust – Pretplata za istočnu tribinu stoji s popustom samo 200 kuna / Foto  Vedran KARUZA

Značajan popust – Pretplata za istočnu tribinu stoji s popustom samo 200 kuna / Foto Vedran KARUZA

Sava osiguranje "časti" sve one koji kod njih ugovore neku vrstu osiguranja sa čak 50 posto popusta pri kupovini paketa ulaznica za proljetni dio sezone u bilo kojem sektoru na stadionu Rujevica



RIJEKA – Danas će na Rujevici biti puštene u prodaju pretplate za proljetni dio sezone, odnosno paketi ulaznica koji obuhvaćaju osam domaćih prvenstvenih i »bonus« – jednu domaću utakmicu polufinala Kupa Hrvatske protiv »Osijeka«.


– Cjenovno se naslanjamo na onaj komplet koji smo ponudili našim navijačima u listopadu. Novost je i da svim pretplatnicima, starima i onima koji će to tek postati, uključujemo u pretplatni paket i utakmicu polufinala Kupa – tumači direktor »bijelih« Vlado Čohar.


Klub nastavlja s ustaljenom praksom da određenim kategorijama navijača nudi ulaznice po posebnim cijenama. Konkretnije, umirovljenici, studenti, učenici i nezaposleni mogu na istok po cijeni sniženoj 50 posto (200 kuna za proljeće!), a zahvaljujući sponzoru »Sava osiguranju« identičan popust moći će »konzumirati« i svi ostali navijači na svim mjestima na stadionu.


Partner i sponzor




– Naš novi sponzor i partner »Sava osiguranje« odlučio je svim onim navijačima koji sklope neku vrstu osiguranja omogućiti popust od 50 posto pri kupnji pretplata za proljeće u bilo kojem sektoru. Time zaokružujemo priču o tome da svatko može doći do popusta. Važno je naglasiti da je ovo prvi pravi projekt sa sponzorom. »Sava osiguranje« je jedan od naših strateških partnera kojemu je cilj da mu HNK »Rijeka« bude platforma, a kroz jedan ovakav popust pokazali su da su spremni ući u projekt kako bi krajnji korisnik imao vidne koristi od toga – dodao je Čohar.


U praksi to znači da će svi oni navijači koji, primjerice, u poslovnici »Sava osiguranja« ugovore policu osiguranja za svoje vozilo ili putno osiguranje uoči odlaska na skijanje moći ostvariti najmanje 200 (istok), a najviše 1200 kuna (Z-5) uštede pri kupnji pretplate. Popusti se ne mogu zbrajati, a zahvaljujući pogodnosti koje omogućava »Sava osiguranje«, odnosno HNK »Rijeka« za posebne kategorije navijača, dolazi se do iznosa od 200 kuna (istok) za devet proljetnih ogleda, odnosno pojedinačne cijene ulaznice od 22 kune, što doista nije iznos koji ne vrijedi izdvojiti za »Rijeku« koja juri prema povijesnom naslovu. Naravno da skuplja mjesta na stadionu donose i osjetniji iznos uštede. Primjerice pretplate za sektor Z-1, Z-2, Z-9 ili Z-10 stajat će s popustom 270 kuna ili u prosjeku 30 kuna po utakmici za mjesto – pod krovom. Jasno, preduvjet svega ovoga je stupanje u članstvo, a upravo u tom segmentu u klubu bilježe značajan porast.


Pet tisuća članova


– Broj članova se povećao. Kroz suradnju sa Županijom, odnosno zahvaljujući našim zajedničkim projektima, »Rijeka prijatelj djece« i »HNK Rijeka prijatelj gradova i općina PGŽ«, učlanili smo jako veliki broj djece što nas posebno veseli jer naša je tendencija da na stadionu ima što više djece. I u nastavku sezone ćemo u suradnji sa školama i klubovima omogućavati najmlađima da budu gosti na našim utakmicama – rekao je direktor »bijelih«.


»Rijeka« ima gotovo 5000 članova, nešto manje od 3000 pretplatnika. Vjerojatno će obje te broje narasti nakon idućih tjedana. Blagajne na zapadnom ulazu u trening kamp na Rujevici će tijekom ovoga tjedna raditi od 15 do 19 sati.