Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Rijeka vs. Lokomotiva

DANIEL ŠARIĆ: Rijeka je favorit, ali Lokomotiva je momčad koja se voli nadigravati

DANIEL ŠARIĆ: Rijeka je favorit, ali Lokomotiva je momčad koja se voli nadigravati
DANIEL ŠARIĆ: Rijeka je favorit, ali Lokomotiva je momčad koja se voli nadigravati
Autor:
Objavljeno: 6. listopad 2019. u 9:18 2019-10-06T09:18:11+02:00

Zagrepčani imaju izuzetno brze napadače prema naprijed, pogotovo ako im se ostavi puno prostora, tako da Rijeka mora biti jako oprezna. Naravno, očekujem dominaciju »bijelih« i pobjedu jer sve osim nje ne bi bilo baš pozitivno - komentira Danijel Šarić, bivši igrač i pomoćni trener Rijeke.

RIJEKA Nogometaši Rijeke danas na Rujevici dočekuju Lokomotivu uoči prvenstvene stanke uzrokovane reprezentativnim obavezama.,

- Osim visokog poraza od Dinama »lokosi« imaju jedan vrlo dobar ciklus. Rijeka je favorit, ali Lokomotiva je momčad koja se voli nadigravati. Sada su se i ekipirali, nedostajala je im »špica« što su riješili s Budimirom. Zagrepčani imaju izuzetno brze napadače prema naprijed, pogotovo ako im se ostavi puno prostora, tako da Rijeka mora biti jako oprezna. Naravno, očekujem dominaciju »bijelih« i pobjedu jer sve osim nje ne bi bilo baš pozitivno - komentira Danijel Šarić, bivši igrač i pomoćni trener Rijeke.

Novi trener Simon Rožman na raspolaganju neće imati kartoniranog Murića, a u procesu rehabilitacije su Tomečak, Raspopović i Velkovski.

Tradicija? Uvelike na strani Rijeke, uz 20 pobjeda i devet poraza u dosadašnje 34 utakmice. »Bijeli« su ostvarili posljednje četiri pobjede u nizu, »lokosi« su posljednji put slavili u rujnu prošle godine kad su svladali momčad Matjaža Keka 2:0 u Kranjčevićevoj.

1169369

No, pamte su i Rijekine visoke pobjede, jednom od 5:0 (2015.), dvaput po 6:0 (2009., 2014.). Lokomotiva je na riječkom travnjaku samo jednom slavila i to 2013. godine kada je bilo 1:3. Uz to, Rijeku i Lokomotivu vežu brojni igrači koji su nosili dres »lokosa«, Tomečak, Capan, Halilović, Puljić, Andrijašević i naposlijetku Babić i sada su u Rijekinom sastavu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.