Oduševljeni predsjednik

DAMIR MIŠKOVIĆ: Nisam trener, ali svi znamo što nas čeka u Škotskoj, u Aberdeenu trebamo dati gol!

Denis Frančišković

Damir i Snježana Mišković/R. BRMALJ

Damir i Snježana Mišković/R. BRMALJ

 Bišćan sve pogodio? A nisam ga ja doveo. Doveli su ga Srećko Juričić i Ivan Mance. Pogodili su sigurno. To je kvaliteta i budućnost hrvatskog nogometa. A to sam rekao i prije. No, mislim da su igrači dali sve od sebe, imali sjajnu potporu u navijanju. Vidjeli ste Lončara, on je još uvijek šprintao, mislio je da utakmica još nije gotova - zaključio je Mišković



RIJEKA  Damir Mišković, prvi čovjek HNK Rijeka, ozarenog se lica spustio u svlačionici čestitati igračima na partiji koja je izmamila ovacije kod gledatelja. 


– Mi smo od početka govorili da ovo neće biti lagana utakmica. To je broj jedan, a broj dva, ovo je jako ozbiljna momčad Aberdeena. Vidjelo se da su čvrsti i da dobro stoje odotraga. Teško je to bilo probiti, igrom slučaja, srećom i željom igrača koji su zbilja prezentirali našu krilaticu “krepat ma ne molat” i zajedno s navijačima koji su bili fenomenalni, uspjeli su izboriti jako dobar rezultat.


Po prvom čovjeku kluba Rijeka je napravila hvalevrijedan i velik korak, no treba izdržati još najmanje 90 minuta na Otoku.




– Nisam trener, ali svi znamo što nas čeka u Škotskoj, kompletno drugačija utakmica. Bit će 20.000 domaćih navijača i oni će sigurno “ići na glavu”. Ovo je jako velika prednost, ali čeka nas težak zadatak. Po meni trebamo dati gol u Aberdeenu – smatra Mišković.


Taktički susret je jako dobro odradio i trener Igor Bišćan iako je bilo nekih sumnji da je previše oprezan protiv protivnika koji kvalitetom ipak zaostaje.


– Bišćan sve pogodio? A nisam ga ja doveo. Doveli su ga Srećko Juričić i Ivan Mance. Pogodili su sigurno. To je kvaliteta i budućnost hrvatskog nogometa. A to sam rekao i prije. No, mislim da su igrači dali sve od sebe, imali sjajnu potporu u navijanju. Vidjeli ste Lončara, on je još uvijek šprintao, mislio je da utakmica još nije gotova – zaključio je Mišković.