Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Bivši trener

Branko Karačić: Stjepan Lončar bi mogao nadomjestiti Bradarića

Branko Karačić / Foto: D. ŠKOMRLJ
Branko Karačić / Foto: D. ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 28. svibanj 2018. u 15:49 2018-05-28T15:49:47+02:00

Ako se transfer realizira Rijeka bi od njega mogla stvoriti igrača, zanimljiv je, želi raditi i napredovati. Korist bi trebala biti obostrana, kaže Karačić koji trenira

Riječani spremno trče ususret prijelaznom roku. Mercato se otvara 15. lipnja, a traje do kraja kolovoza, dva i pol mjeseca. Na Rujevici uglavnom znaju što bi htjeli, odnosno što bi se moglo dogoditi... Poglavito kada je riječ o odlascima. Spremni su reagirati i nadomjestiti odlazak igrača koji žele kvalitetnje unovčiti svoje znanje.

Prije svih reprezantativca Filipa Bradarića.

Simon Sluga je potvrdio da mu se nigdje ne žuri, rodni Poreč je blizu, na Rujevici je pronašao svoj vratarski mir, punu afirmaciju. Nova imena, stavili su potpis na ugovore, su makedonski stoper Darko Velkovski iz Vardara te desni bočni Mario Pavelić iz bečkog Rapida.

Bez obzira na to što će se dogoditi s Bradarićem, na Rujevici žele dovesti Stjepana Lončara, veznog igrača iz Širokog Brijega, rođenog u Mostaru 10. studenog 1996. godine... Lončar je u dresu Širokog Brijega debitirao u listopadu 2016. godine, kada je trener bio Branko Karačić. Sada je trener Goran Sablić.

– Zna i želi igrati. Ima veoma dobru lijevu nogu, kvalitetan ulazak iz drugog plana, pravodobno se ubacuje između linija u prazne prostore. U godinu i pol dana, iz mojih vremena kada je debitirao u prvom sastavu, napravio je veliki iskorak.

Ima dosta sličnosti s Bradarićem. Ako se transfer realizira Rijeka bi od njega mogla stvoriti igrača, zanimljiv je, želi raditi i napredovati. Korist bi trebala biti obostrana... Uvjeren sam da je igrač za Rijeku – govori Branko Karačić.

Bradarić je na Rujevici postao reprezentativac Hrvatske, Lončar je debitirao za BiH, nakon što je prešao sve selekcije. Kao i Bradarić mogao bi ostvariti svoje snove. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze