Riječki odjeci

Bišćana najviše peče primljeni gol, Pavičić zbog ozljede ramena mora na pregled u bolnicu

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan i njegov pomoćnik Renato Pilipović na klupi u Velikoj Gorici/D. KOVAČEVIĆ

Igor Bišćan i njegov pomoćnik Renato Pilipović na klupi u Velikoj Gorici/D. KOVAČEVIĆ

Bez obzira na Aberdeen mismo došli ovako izgubiti utakmicu, izgubili smo puno jednostavnije nego što smo trebali. U prvom poluvremenu smo bili dosta solidni, a onda smo primili gol kakav jedna ozbiljna ekipa nikada ne bi smjela primiti - rekao je Bišćan.



VELIKA GORICA Igor Bišćan, trener nogometaša Rijeke, ovako je prokomentirao novi poraz od Gorice i prvi prvenstveni ove sezone.


– Bez obzira na Aberdeen mismo došli ovako izgubiti utakmicu, izgubili smo puno jednostavnije nego što smo trebali. U prvom poluvremenu smo bili dosta solidni, a onda smo primili gol kakav jedna ozbiljna ekipa nikada ne bi smjela primiti. Pogotovo ne u zadnjoj minuti prvoga poluvremena. Automatski smo imali drugačiju utakmicu. Protiv Gorice je ionako teško, a kada gubiš i ponestaje strpljenja onda je još teže. Nismo bili dovoljno kvalitetni za izbjeći poraz, a kamoli pobjedu – rekao je Bišćan. 


Niste se uspjeli nametnuti na sredini terena?




– Čak i ne. Nametnuli smo se  u posjedu lopte, a nedostajalo je malo konkretnije ući u zadnju trećinu. Imali smo par situacija gdje se činilo da nam fali igrači koji će pokušati nešto odlučnije poduzeti. Sve skupa je izgledalo solidno jer je puno novih igrača igralo, ali opet, nismo smjeli primiti gol kakav smo primili.


Foto Davor Kovačević


Foto Davor Kovačević



Pavičić je izašao zbog ozljede?


– Pavičić je izgleda ozbiljnije ozljedio rame, doktor će ići do bolnice pa ćemo videti što će biti – rekao je trener Rijeke.


Trener domaćina Sergej Jakirović nije krio zadovoljstvo pobjedom.


– Utakmica je bila dobra, taktičko nadmudrivanje, Rijeka je izgledala bolje u prvih 20 minuta. Mislim da su nas oni mislili ugroziti iz kontri preko Acostyja i to smo dobro obranili. Prekide nismo tako dobro branili, ali prošli smo lišo. Postigli smo pogodak u pravo vrijeme i mislim da je to ubilo Rijeku. U nastavku smo se dogovorili da ćemo malo sačekati i to nam se na kraju isplatilo kroz drugi pogodak – rekao je trener Gorice.