Nova ozljeda uoči derbija

Bišćan ostao i bez Lončara, Heberu pomogli tretmani u Beogradu, ali ipak neće igrati protiv Dinama

Denis Frančišković

Igor Bišćan/ Snimio Damir ŠKOMRLJ

Igor Bišćan/ Snimio Damir ŠKOMRLJ

Nisam pogledao utakmicu s Benficom, ali sam pogledao one prije i još ima vremena da to uradim. Ništa neću vidjeti što nisam znao od ranije. A to znači da je Dinamo dosegao jednu razinu koju je nama ostalima jako teško pratiti – kaže trener Rijeke.



RIJEKA Heber, Čolak, Vuk, Lončar, Escoval, Punčec, Pavelić, Raspopović i Tomečak dugačka je lista ozlijeđenih igrača Rijeke uoči nedjeljnog derbija u Maksimiru protiv Dinama. Lončar je najnovije ime na popisu ozlijeđenih, a tu je i kapetan Gorgon, koji je također pod upitnikom. Nove muke za Igora Bišćana i kako sastaviti momčad… Ali to nije ništa novo kad je u pitanju Rijekino proljeće.


– Heber neće igrati. istina Heber je bio na nekim tretmanima u Beogradu, činilo se da je pomoglo, ali i dalje moramo biti oprezni s njim. Vjerujete mi, najviše bi volio da što prije vrati, ali u ovom slučaju to ne ide tako brzo. I ne možemo procijeniti kad će biti potpuno spreman. Gorgon? To ćemo vidjeti na treninzima. Nije trenirao ovaj tjedan i vidjet ćemo kakav će biti kad uđe u maksimalna opterećenja. Nitko osim Capana nije na dispoziciji od ostataka ozlijeđenih koji je trenirao i vjerojatno će biti u konkurenciji. Lončar je također ozlijeđen i vjerojatno ni on neće igrati – potvrdio je Bišćan na presici uoči gostovanja u Maksimiru.  


Utakmicu Dinamo – Benfica nije gledao, a tvrdi i kako nije trebao…




– Mi ćemo biti momčad koja će vjerojatno veći dio utakmice biti u podređenom položaju i sukladno tome razmišljamo i o pripremi utakmice. Naglasak dajemo na defenzivnom bloku i što kvalitenijem pokušaju izlaska. Tako da se ne bi lagali… Nisam pogledao utakmicu, ali sam pogledao one prije i još ima vremena da to uradim. Ništa neću vidjeti što nisam znao od ranije. A to znači da je Dinamo dosegao jednu razinu koju je nama ostalima jako teško pratiti – tvrdi Bišćan.