Prva HNL

Bišćan o novoj pobjedi Rijeke: ‘Dobro smo reagirali i okrenuli rezultat’

Ivana Vaupotić

Foto Denis Lovrović

Foto Denis Lovrović

Trener Rijeke Igor Bišćan zadovoljan je reakcijom svoje momčadi na primljeni pogodak



ZAGREB Pobjedom na gostovanju kod Rudeša u Kranjčevićevoj 2:4, uz dva gola Gorgona te po jedan Acostyja i Puljića, Rijeka je skupila bod više od Osijeka i vratila se na drugo mjesto. 


Trener Rijeke Igor Bišćan zadovoljan je reakcijom svoje momčadi na primljeni pogodak.


– Bila je ovo dosta dobra utakmica u kojoj smo imali imperativ osvajanja bodova. Međutim, znali smo da je Rudeš ovog proljeća osjetno popravio svoju igru. Nismo bili dovoljno čvrsti na početku i to nas je koštalo nekoliko kontri i prekida.




Nakon jedanaesterca smo dobro reagirali i okrenuli rezultat. U drugom poluvremenu smo kontrolirali igru i zabili dva gola, ali smo, isto tako, mogli i primiti dva-tri gola.


Foto Denis Lovrović


Foto Denis Lovrović



Imali smo jako puno sreće što Rudeš nije realizirao mrtvu šansu kod 3:1 za nas. Strah me i pomisliti u kojem smjeru je utakmica mogla otići da smo tu primili gol. S time nikako ne mogu biti zadovoljan, rekao je Bišćan.


Tomislav Ivković, trener Rudeša, ocijenio je da su utakmicu izgubili na kraju prvog dijela, kad su primili dva gola.


– Imali smo agresivnost i puno pozitivnih stvari, ali nismo to iskoristili. Zabili smo Rijeci dva gola i imali smo tri odlične prilike, a to je nešto čime moram biti zadovoljan. Vjerujem da ćemo biti bolji iz utakmice u utakmicu.