Zimska destinacija

Bijeli se vraćaju u Portugal: Rijeka će braniti naslov osvajača Atlantic Cupa

Ivan Volarić

Foto: I. VOLARIĆ

Foto: I. VOLARIĆ

Pored "Rijeke" svoj nastup su do sada potvrdili švedski prvoligaši "Norrkoping" i "Hammarby", češki "Jablonec", kineski "Beijing Guoan", danski "AGF Aarhus" i irski "Shamrock Rovers"



RIJEKA Nogometaši “Rijeke” će krajem siječnja i početkom veljače braniti svoj prvi ovogodišnji trofej – Atlantic Cup. S Rujevice su potvrdili svoje sudjelovanje portugalskim domaćinima, samim time i pripreme u Albufeiri od 22. siječnja do 3. veljače.


Doduše, mali problem je što je finale turnira 5. veljače, a Riječani se moraju vratiti ranije jer već 10. ili 11. veljače se igra prva prvenstvena utakmica proljetnog dijela Prve HNL.


– U dogovoru s domaćinom pronaći ćemo neko riješenja tako da u konačnici odigramo sve tri utakmice na turniru. Njihova velika želja je da “Rijeka” kao osvajač turnira sudjeluje neovisno o tome što se moramo vratiti prije finala, a isto tako i kod nas je postojala izražena želja za nastupom na tom turniru – govori Ivan Mance, zamjenik sportskoga direktora “bijelih”.




Inače, pored “Rijeke” svoj nastup su do sada potvrdili švedski prvoligaši “Norrkoping” i “Hammarby”, češki “Jablonec”, kineski “Beijing Guoan”, danski “AGF Aarhus” i irski “Shamrock Rovers”.