Gostovanje u Milanu

Bijele bi na San Siru moglo bodriti čak 5.000 navijača, doznajte kako do karata

Ivan Volarić

Armada je ove sezone već u velikom broju bodrila bijele u Salzburgu / snimio D. ŠKOMRLJ

Armada je ove sezone već u velikom broju bodrila bijele u Salzburgu / snimio D. ŠKOMRLJ

 Malo je onih pravih navijača »Rijeke« koji će propustiti jedinstvenu priliku da bodre svoj klub u jednom od hramova svjetskog nogometa. Mogao bi biti i oboren rekord po broju navijača »Rijeke« na gostovanjima u europskim ogledima.



 Iako su pred nogometašima »Rijeke« važna gostovanja u Vrbovcu i Koprivnici, glavnina onih navijačkih napora i misli usmjerena je prema idućem europskom gostovanju na San Siru u četvrtak 28. rujna.


Sutra na Rujevici po cijeni od 150 kuna počinje prodaja ulaznica (od 11 do 19 sati; nedjeljom su blagajne zatvorene) za tu povijesnu utakmicu. »Milan« je za navijače »Rijeke« otvorio gostujući sektor koji može primiti pet tisuća navijača, a kako sada stvari stoje, ta brojka mogla bi vrlo lako biti dosegnuta. Naime, odavno se već među Armadinim kvartovskim ekipama organiziraju autobusi, kombiji, automobili… koji će krenuti prema Milanu.


Malo je onih pravih navijača »Rijeke« koji će propustiti jedinstvenu priliku da bodre svoj klub u jednom od hramova svjetskog nogometa. Mogao bi biti i oboren rekord po broju navijača »Rijeke« na gostovanjima u europskim ogledima. U domaćim natjecanjima rekordan je broj od gotovo šest tisuća navijača u Maksimiru na promociji naslova prvaka, a u onim europskim oko dvije i pol tisuće navijača na »Mercedes Benz Areni« u Stuttgartu.




Na San Siru bi moglo biti dvostruko više navijača »Rijeke«! Iz kluba napominju kako je za kupnju ulaznice nužno imati ime i prezime, datum i mjesto rođenja. Svaka osoba može kupiti četiri ulaznice.