Zajedno smo jači

Armada prije proljetnog dijela poziva na mobilizaciju svih riječkih navijačkih snaga

Ivan Volarić

Život uz "Rijeku" / Foto Denis LOVROVIĆ

Život uz "Rijeku" / Foto Denis LOVROVIĆ

Rijeka na proljeće zaslužuje domaćinsku atmosferu na svim stadionima u Hrvatskoj



RIJEKA – Na facebook stranicama Armade objavljen je svojevrsni mobilizacijski proglas, zapravo poziv svim navijačima »Rijeke« da uoči proljetnog dijela sezone zbiju redove i u što većem broju stanu uz momčad ne samo na domaćim već i gostujućim utakmicama »bijelih«.


– Pred nama je povijesna polusezona i svaki navijač »Rijeke« bi morao ovoga proljeća nešto žrtvovati kako bi bio dio povijesnog događaja, a kako ne bi poslije žalio kada postanemo prvaci da nije bio dio te priče i dao svoj obol uspjehu – objašnjava Denis Povh, dugogodišnji Armadin tajnik, koji sada obnaša glasnogovorničku funkciju. – Što se tiče domaćih utakmica mislim da će atmosfera biti kao i u prvom dijelu sezone, međutim smatram da moramo popraviti brojnost na gostovanjima. Svjesni smo da nije jeftino i lako, da svako putovanje iziskuje određeno odricanje, međutim mi u klubu navijača smo na raspolaganju svim navijačima. Nudimo jeftiniju i sigurniju verziju prijevoza na gostujuće utakmice. Nitko ne treba imati razloga za strah. »Rijeka« zaslužuje imati domaćinsku atmosferu na svim stadionima u Hrvatskoj.


Ovo proljeće nije posebno samo zbog povijesne prilike da se osvoji naslov već i zbog 30. rođendana Armade.




– Organizacija rođendana već je počela i za nas neće biti većega dara od toga da se naša proslava poklopi s osvajanjem naslova prvaka. U planu su višednevne aktivnosti i velika fešta u centru grada. Lijepo bi bilo da se poklopi 30. obljetnica Armade i prvi, povijesni naslov prvaka – kazao je Povh i najavio da je počelo obnavljanje godišnjeg članstva u prostorijama KN na Brajdi. To je moguće učiniti svakoga dana od utorka do subote od 18 do 21 sati.


– Osim učlanjivanja u našim prostorijama traju i prijave za gostovanja, a mogu se dobiti i sve ostale informacije, te uvijek naići nekoga za druženje. Vrijeme je da se grad počne buditi u predstojećeom razdoblju kako bi u svibnju cijeli grad gorio od slavlja prve titule – rekao je Povh.