Ne vjeruju u VAR

Armada pozvala na potporu mladim igračima i poslala poruku sucu Strukanu…

Portal Novilist.hr

Armada u svojem elementu/Foto Arhiva NL

Armada u svojem elementu/Foto Arhiva NL



RIJEKA Pripadnici Armade su se na svojim službenim facebook stranicama obratili proglasom u kojem pozivaju sve svoje članove na što bolju potporu bijelima u derbiju s Osijekom, ali i u kojem su se osvrnuli na suđenje u Velikoj Gorici, a u kontekstu današnjeg ogleda koji je povjeren sucu Duji Strukanu. Splitski arbitar sudio je prošle jeseni susret istih suparnika na Rujevica i svojim pogrešnim procjenama oštetio bijele.


“Nakon gostovanja u Gorici i naknadnih poziva iz VAR sobe, svima je jasno da će biti i dalje cirkusa oko suđenja u ovoj mafijaškoj tvorevini.


Slavlje koje smo doživjeli u 90. minuti protiv Gorice i koje je trajalo gotovo dvije minute oduzeto je iako nitko sa sigurnošću ne može reći što je vidio.




Tu su još i žuti kartoni kojima se dodatno oslabilo našu Rijeku.


Tu smo mi svi zajedno da nadoknadimo taj manjak i igračima pružimo podršku od prve minute, a gostima i sucima pokažemo da: OVO JE RIJEKA!


Sada kada nam nakon Gorice stiže direktni konkurent na ljestvici i klub iz grada otkuda dolazi većina poznatih nam sudaca, što osuđenih, što obiteljski povezanih, kao i čelni čovjek ovog mafijaškog saveza, vrijeme je da mi budemo prevaga protiv takvih pojava u našem nogometu, jer emocije i glas nam ne može uzeti, niti poništiti niti jedan od njih.


Sudac subotnje utakmice je isti onaj koji je u prvom ogledu Rijeke i Osijeka, teren morao napustiti pod pratnjom policije – prava slika za sportske terene!


Sada mu je bolje da ne dolazi ako opet misli Rijeci uzimati bodove svojim ogromnim pogreškama, a za nagradu onda opet suditi derbi kola.


Znamo koliko puta je navijačka podrška prevagnula utakmicu na stranu Rijeke kada je od prve minute sa svih tribina stizala podrška, onda niti jednom protivničkom igraču i sucu nije svejedno, a našim mladim igračima koji su pokazali da im je stalo do grba na prsima, podrška će dati dodatnu snagu koja će odlučiti susret!


Zato dođite i koju minutu prije utakmice,


FORZA RIJEKA nek zaori se!


„DOBRODOŠLI“ U RIJEKU!”, stoji u Armadinu obraćanju uz napomenu kako se svi članovi pozivaju i na vaterpolski derbi Primorja EB i Radničkog koji se igra na Kantridi od 20.30 sati.