NBA liga

Poraz Minnesote nakon tri pobjede, Dario Šarić ubacio 14 poena

Hina

Taj Gibson (Minnesota Timberwolves) i Marc Gasol (Memphis Grizzlies)/Foto REUTERS

Taj Gibson (Minnesota Timberwolves) i Marc Gasol (Memphis Grizzlies)/Foto REUTERS



MINNEAPOLIS Minnesota Timberwolves su sinoć poraženi kod kuće od Memphis Grizzliesa sa 87:100, a hrvatski košarkaš Dario Šarić je u 28 minuta na terenu zabio 14 koševa (šut iz igre 4/10, trice 4/7) i dodao tome tri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.


Kod Memphisa najbolji je bio Marc Gasol sa 26 ubačaja i 13 skokova. Mike Conley je dodao 18 koševa i osam asistencija za Grizzliese koji su pobijedili u pet od šest zadnjih utakmica. Timberwolvesima je ovo prvi poraz nakon tri uzastopne pobjede.


Derrick Rose je držao Wolvese u igri, zabio je 18 koševa.




Los Angeles Lakers su sa 113:97 bili bolji od domaćih Miami Heata, a LeBron James je ubacio 51 koš za pobjedničku momčad. Tome je pridodao osam skokova, tri asistencije, dvije ukradene lopte i jedan blok. Ivica Zubac nije ulazio u igru za Los Angeles.


Wayne Ellington je predvodio Miami sa 19 koševa, a Josh Richardson i Tyler Johnson su ubacili po 17 svaki.


Orlando Magic su stigli do treće pobjede zaredom, sa 131:117 su slavili protiv New York Knicksa. Orlando ni u jednom trenutku nije gubio, a predvodio ih je Aaron Gordon sa 31 košem.


U redovima New Yorka najučinkovitiji je bio Tim Hardaway Jr. sa 32 koša, a Trey Burke je ubacio 31. Mario Hezonja nije ulazio u igru za Knickse.


San Antonio Spurs su nanijeli aktualnim prvacima Golden State Warriorsima treći uzastopni poraz, kod kuće su ih svladali sa 104:92.


Najbolji od Spursa bio je LaMarcus Aldridge sa 24 koša i 18 skokova, a kod Warriorsa Kevin Durant sa 26 koševa, dok je Klay Thompson dodao 25.


Portland Trail Trail Blazers su u gostima sa 119:109 bili bolji od domaćina Washington Wizardsa. Damian Lillard je za pobjedu svoje momčadi ubacio 40 koševa, a CJ McCollum je dodao 25