Alpe Adria Cup

Košarkaški AO Škrljeva oslabljeni na gostovanju u Austriji

Zlatko Horvat

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Damir Rajković/Foto Arhiva NL



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva večeras gostuju u Klosterneuburgu kod vodeće i jedine neporažene momčadi Bundeslige – Dukesa. Prošle srijede momčad Damira Rajkovića sretno je došla do pobjede u produžetku protiv iste momčadi u Mavrincima, ali čini se da ih je uoči trećeg susreta u skupini A napustila Fortuna. Kada se tome dodaju i loši uvjeti na petstotinjak kilometara dugom putovanju…


– Kući su ostali Antonio Boban zbog problema s leđima, Domagoj Vrkić, koji je zadobio jedan udarac i više iz predostrožnosti ide pregled ultrazvukom, dok Ante Gospić ima povišenu temperaturu – kaže Damir Rajković, trener Adria Oil Škrljeva, koji je neplanirano ostao bez dva krila i jednog krilnog centra. – Putujemo samo s dva visoka igrača, Cvitkovićem i Šekeljom, koji do sada nisu puno igrali. Šteta, nismo to baš planirali.


Uoči susreta u dvorani »Happyland«, što počinje u 18 sati, Adria Oil Škrljevo ima omjer 1-1 u skupini, dok njihovi domaćini imaju omjer 0-3 i čekaju ih još dva gostovanja pa će željeti izbjeći nulu. S druge strane, već u petak Adria Oil Škljevo čeka važno gostovanje u Jazinama kod Sonik Puntamike uz nadu da će se trio oporaviti.