Odmah na favorita

Košarkaši Adria Oil Škrljeva današnjim gostovanjem u Zadru kreću u novu sezonu

Kristian Sirotich

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Zadar sigurno nije naše mjerilo, to je stepenica više, utakmica što će nama biti ogledalo da vidimo gdje smo, šta smo i koliko nam treba do jedne razine kojoj mi kao klub ove sezone težimo doći - kaže Damir Rajković, trener košarkaša Adria Oil Škrljeva.



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva danas će u Zadru (19 sati) protiv na papiru najvećeg favorita ovogodišnje HT Premier lige, otvoriti nastup u novoj sezoni. Najteži suparnik na otvaranju prvenstva, a s druge strane opet najlakši suparnik na otvaranju prvenstva. Dakle, izabranici Damira Rajkovića danas protiv Zadra nemaju apsolutno nikakvih imperativa osim pružiti maksimum i pokušati protiv kvalitetno selekcionirane i popunjene momčadi dodatno poraditi na onim stvarima na kojima zbog objektivnih razloga nisu stigli poraditi u pripremnom razdoblju.


– Zadar sigurno nije naše mjerilo, to je stepenica više, utakmica što će nama biti ogledalo da vidimo gdje smo, šta smo i koliko nam treba do jedne razine kojoj mi kao klub ove sezone težimo doći – započet će Damir Rajković, trener košarkaša Adria Oil Škrljeva. – Dakle, dobar suparnik da vidimo koliko u ovom trenutku možemo pružiti, odnosno koliko ćemo se morati popraviti i koliko ćemo morati biti bolji. Kako igrati protiv Zadra? Bez obzira što su se oni napunili samopuzdanjem kroz turnir s euroligaškim momčadima i stekli dobru pripremu za početak ABA lige i HT Premier lige, morat ćemo odigrati čvrsto da nas osjete. Nastojat ćemo doći do onih temelja kojima težimo ove sezone, odnosno do igre kojom ćemo osigurati svoje mjesto u doigravanju – nastavio je trener Škrljevčana neizravno odgovorivši na pitanje što će ove sezone biti njegov i primarni fokus njegovih izabranika.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU