Alpe Adria Cup

Damir Rajković: Idemo pokazati da naša košarka ima što za reći i u Europi

Zlatko Horvat

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj

Želimo napraviti povijesni rezultat, jer hrvatski klubovi nikad nisu došli toliko daleko u Alpe Adria Cupu, ističe trener Adria Oil Škrljeva prije sutrašnjeg uzvrata polufinala protiv Levickih Patriota



MAVRINCI  Četvrto izdanje Alpe Adria Cupa približava se kraju, još su preostale samo tri utakmice. Uzvrat polufinala u Mavrincima između Adria Oil Škrljeva i Levickih Patriota u srijedu, te dva susreta finala.


Košarkaši Adria Oil Škrljeva nakon slovačkih minus šest (82:76) moraju u srijedu u susretu što počinje u 19 sati ostvariti pobjedu od sedam i više poena razlike da bi izborili  završni bal i ostvarili prvi značajniji međunarodni uspjeh. 


Trener Adria Oil Škrljeva Damir Rajković optimističan je pred utakmicu.




– Sutrašnja utakmica iskorak je ne samo za klub, nego i za našu košarku. Želimo napraviti povijesni rezultat, jer hrvatski klubovi nikad nisu došli toliko daleko u Alpe Adria Cupu. Pokušat ćemo dostići tih šest razlike, ističe.


Dat ćemo sve od sebe, najavljuje Rajković.


– Ekipa je u dobrom tonusu. Mislim da imamo dobar motiv i sinergiju unutar momčadi. Uvjeren sam da ćemo to sutra prezentirati na terenu i pokazati da naša košarka ipak ima nešto reći i u Europi, zaključuje Damir Rajković