NBA liga

Bojan Bogdanović najučinkovitiji u porazu Pacersa

Hina

Bojan Bogdanović/Foto REUTERS

Bojan Bogdanović/Foto REUTERS



TORONTO Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je sa 21 košem bio najučinkovitiji igrač Indiana Pacersa u porazu od Toronto Raptorsa, dok je Ivica Zubac upisao solidan učinak za LA Lakerse koji su također poraženi od Minnesota Timberwolvesa Darija Šarića.


Toronto Raptors su kod kuće sa 121-105 pobijedili Indiana Pacerse, a Bogdanović je u 37 minuta na terenu zabio 21 koš (šut iz igre 9/18, trice 2/4) i upisao devet skokova, tri asistencije i dvije ukradene lopte.


Najbolji kod pobjedničke momčadi bio je Norman Powell sa 23 koša. Serge Ibaka je dodao 18 koševa, a Kyle Lowry 12 poena i osam asistencija.Pacersima je ovo prvi poraz nakon šest pobjeda. Minnesota Timberwolves su bili bez milosti i sa 108-86 su kod kuće svladali Los Angeles Lakerse koji su igrali bez ozlijeđenog LeBrona Jamesa.Minnesota je vodila od početka, a do pobjede ju je vodio Karl-Anthony Towns sa 28 poena i 18 skokova. Dario Šarić je bio skroman, odigrao je 19 minuta za Minnesotu i zabio šest koševa (šut iz igre 2/5, trice 1/2).

Ivica Zubac je bio solidan u porazu svojih Lakersa, on je na terenu proveo 19 minuta i zabio devet koševa (šut iz igre 3/6) uz osam skokova. Najbolji strijelac Lakersa bio je Lance Stephenson sa 14 ubačaja i šest asistencija.


Charlotte Hornets su u gostima sa 119-113 bili bolji od Phoenix Sunsa, a najbolji igrač bio je Kemba Walker koji je utakmicu završio sa 29 poena.Tony Parker je dodao 20 koševa, a Willy Hernangomez 19 za Hornetse koji su tako prekinuli niz od dva poraza.

T.J. Warren je predvodio Sunse sa 23 ubačaja, Josh Jackson je dodao 22, a Deandre Ayton 19. Dragan Bedner nije ulazio u igru za Phoenix.