Košarka

Barnjak i Kučan potpisali: KK Škrljevo nastavlja slagati momčad za iduću sezonu

Zlatko Horvat

Josip Barnjak potpisao je ugovor na tri, Ivan Kučan na jednu sezonu



MAVRINCI  “Škrljevo” nastavlja slagati momčad za iduću sezonu, za sada su stigli do broja od šest igrača pod ugovorom, dok se s veteranima Jasminom Perkovićem i Sinišom Štembergerom pregovara. 


Amerikancima Brianu Williamsu i  Ashu Yacoubouu, te Toniju Brnasu i Marku Šarcu priključili su se Kastavac Josip Barnjak i Ivan Kučan.


Barnjak je prošle sezone igrao za “Kastav” kao posuđeni igrač, sada je stavio potpis na trogodišnji ugovor. Šuter Ivan Kučan još je jedan od   bivših igrača “Kvarnera 2010”, koji će zaigrati u zelenom dresu. Kučan je potpisao jednogodišnji ugovor. 


– Požurili smo s Barnjakovim predstavljanjem jer s U-20 reprezentacijom, koju vodi naš trener Damir Rajković, putuje na Europsko prvenstvo u Chemnitz. Barnjak je bio jedan od naših prioriteta, dogovorena je duža suradnja, što nam je bio cilj. Sretni smo i ponosni što je potpisao, jer radi se i vrijednom o dobrom dečku.  Kada je u pitanju Kučan, radi se o dečku s Gornje Vežice, koji ima hreljinsko  prezime. Vrijedan je dečko koji uspješno usklađuje studenstve i košarkaške obaveze   – kaže Vice Sep, predsjednik “Škrljeva”.