Hajduk vs. Rijeka

IGOR BIŠĆAN UOČI DERBIJA: Na Poljudu želimo nastaviti pozitivan niz, to bi bio veliki korak prema stabilizaciji

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Sigurno da ima pozitivne treme, iščekivanja kao i uoči svake utakmice. Malo je specifičnije to što neće biti navijača i iz tog razloga neću osjetiti svu veličinu utakmice što mi je jako žao - rekao je između ostaloga Bišćan



RIJEKA Igor Bišćan i Alexander Gorgon, trener i novi kapetan nogometaša Rijeke, izašli su ispred novinara na presici održanoj na Rujevici uoči nedjeljnog jadranskog derbija.


– Utakmica će biti neizvjesna, zanimljiva i puna natjecateljskog žara bez obzira na to što neće biti publike koja jednima i drugima jako puno nosi i znači. Mi ćemo nakon pobjede u Zaprešiću u pozitivnoj atmosferi dočekati utakmicu, te se pokušati pripremiti na najbolji mogući način kako bi nastavili ovaj niz, jer bi nam to isto tako značilo veliko korak ka stabilizacija koju spominjali otkada sam ovdje. Derbi jako puno znači i za igrače i za klub i za sve nas – govorio je trener Rijeke. 


Nema Lončara zbog kartona?




– Svi ostali su spremni za utakmicu osim Prskala!


 Iz Splita dolaze najave kako su nikad slabiji? 


– Oni pa i neki drugi, uostalom i mi sami kažemo da nitko nije favorit na našem stadionu. Možda su malo kontraditorni u ovom trenutku. Međutim, ne možemo utjecati na ono što oni rade i govore. Koncentrirani smo na nas i naš rad. Promjene u sastavu? Uvijek postoji mogućnost promjena, treninzi su jedno, a utakmice drugo. Moguće su promjene, neću reći drastične. Ima još dva dana do utakmice pa ćemo vidjeti.


Ovo vam je prvi veliki trenerski derbi u HNL-u?


–  Sigurno da ima pozitivne treme, iščekivanja kao i uoči svake utakmice. Malo je specifičnije to što neće biti navijača i iz tog razloga neću osjetiti svu veličinu utakmice što mi je jako žao – rekao je između ostaloga Bišćan.