Nagradna igra

Dobitnica Raketina dresa: Sin Roko se iznenadio, dres ide u okvir i na zid!

P. N.

Tatajan Šoić sa svojim dobitkom/D. LOVROVIĆ

Tatajan Šoić sa svojim dobitkom/D. LOVROVIĆ

Roko je bio oduševljen! Naravno da mu je Rakitić jedan od najdražih igrača. Kada je dres došao odmah smo se dogovorili da ćemo ga uokviriti i staviti na zid. Budući da su na dresu potpisi svih reprezentativaca nema šanse da to odjene na sebe - ustvrdila je Tatjana Šoić



RIJEKA Samoborčanka Tatjana Šoić dobitnica je potpisanog dresa Ivana Rakitića u nagradnoj igri našega lista, odnosno portala i Facebook profila Novoga lista. Kao što je i navela u svojem dobitnom uratku za sve je “kriv” njezin sin Roko.


– Volimo sport, a nagradnu igru sam odigrala radi djeteta. Roko trenira nogomet pa sam odlučila iskoristiti priliku i pokušati ga iznenaditi! – govori gospođa Tatjana i dodaje kako je Roko krenuo ove jeseni u prvi razred srednje škole (smjer hoteljersko turistički tehničar), a odavno već svoju ljubav prema nogometu gotovo svakodnevno upražnjava u dresu lokalnog NK Klokočevca.


–  Inače sam ljubitelj sporta, a onda i nogometa. Nije Roko ni znao za nagradnu igru, ja sam je vidjela i odlučila ga iznenaditi. Nije znao ni da sam igrala, saznao je tek kada ste objavili dobitnike.




Raketin dres je dakle doista stigao u prave ruke i nekoga silno razveselio.


– Roko je bio oduševljen! Naravno da mu je Rakitić jedan od najdražih igrača. Kada je dres došao odmah smo se dogovorili da ćemo ga uokviriti i staviti na zid. Budući da su na dresu potpisi svih reprezentativaca nema šanse da to odjene na seb – ustvrdila je majka presretnog Roka.