Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. siječnja 2020.
"Other People's Houses"

Vraća nam se omiljena "ubojica vampira": U novoj će seriji glumiti influencericu i majku

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 24. kolovoz 2019. u 8:42 2019-08-24T08:42:28+02:00

Gellar utjelovljuje mamu i influencericu na društvenim mrežama po imenu Anne Porter.

Sarah Michelle Gellar koju ćemo zauvijek pamtiti po ulozi Buffy u "Buffy: Ubojica vampira" vraća se na male ekrane. Otkako je ta serija završila 2003. godine, Gellar je imala ulogu u "The Crazy Ones", a tu i tamo je davala glas u nekim animiranim filmovima. Glumila je i u "Cruel Intentions" 2016. godine, te u "Ringeru" 2011., a pojavila se i u finalu "The Big Bang Theory" ranije ove godine. 

Gellar se vraća kao glumica i producentica nove potencijalne seriju. Ista se trenutno razvija u Foxu i adaptacija je knjige "Other People's Houses" Abbija Waxmana, Kreirali su je Eric Charmelo i Nicole Snyder koji stoje iza serije "Ringer", prenosi E!News.

"Other People's Houses" je djelo opisano kao "negdje između serije 'Big Little Lies' i velikih malih laži i 'Catastrophe'", što već u startu zvuči odlično. Serija priča o devet osoba koje žive u Los Angelesu i razvija njihove emocionalne uspone i padove u ulozi roditelja, partnera, susjeda i prijatelja, kroz objektiv društvenih medija.

Gellar će u seriji glumiti majku i influencericu na društvenim mrežama po imenu Anne Porter koja je u središtu drame koja pokreće cijelu priču, a koja (čini se) uključuje aferu. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.