Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 2n
Sutra: 7° 7° 2n
29. siječnja 2020.
Plesni talenti

Uspješan nastup: Marin Čačija i Nina Jugo izborili finale Supertalenta

Foto Nova TV
Foto Nova TV
Autor:
Objavljeno: 27. studeni 2017. u 10:10 2017-11-27T10:10:00+01:00

Iz četvrte polufinalne emisije finale je glasovima publike izborio Pavao Anić.  Žiri je morao odlučiti između drugog i trećeplasiranog, odnosno između Nine Jugo i Marina Čačije te Paule Ribić, no glasovanje žirija je bilo izjednačeno pa su u finale prošli Nina i Marin s prednošću od  755 glasova publike

Marin Čačija i Nina Jugo, odnosno mladić iz Viškova i Opatijka s kastavskom adresom svojim su plesnim nastupom izborili finale showa Supertalent. Uz njih iz četvrte polufinalne emisije finale je glasovima publike izborio Pavao Anić.

Žiri je morao odlučiti između drugog i trećeplasiranog, odnosno između Nine Jugo i Marina Čačije te Paule Ribić, no glasovanje žirija je bilo izjednačeno pa su u finale prošli Nina i Marin s prednošću od  755 glasova publike. Oni su se pridružili dosadašnjim finalistima među kojima su Antonia Dora Pleško, Flipping Art, Martin Kutnar, Step boysi, Gabrijel Čačić te Scifidelity orchestra.

Marin i Nina nastupili su kao posljednji, predstavili su se plesnim akrobacijama, a nastup im je bio inspiriran kretanjem vode.
– Sjajna ideja, ovo s vodom. Čini mi se da smo više plesnih elemenata vidjeli na audiciji, ali ovo je puno, puno teže. Divim se hrabrosti, i ovo što ste izveli nama bi bilo teško i na suhom. Gleda vas svatko tko ima televizor, mi smo tu s komentarima, ja vam se divim za hrabrost. Izgledalo je zapanjujuće, rekla im je Maja nakon nastupa.

Foto Nova TV

– Volio bih što više plesača u finalu. Što se vaše izvedbe tiče, prvi dio me očarao. Nina, nemoj se uvrijediti, ali Marine kod tebe je to bilo impresivno. Što se tiče drugog dijela, sve je bilo u redu, ali još jedanput bih rekao da je sve zajedno bilo jako dobro, volio bih vas vidjeti dalje, dodao je Bilman.

Foto Nova TV

– Meni se to osobno jako sviđa, ono što ću komentirati u kontekstu cijelog nastupa to je da mi je Marin ukrao pažnju. To se rijetko događa, Marine ti si to vrlo uspješno učinio. Iznimno sam uživala gledajući te i voljela bih te i dalje gledati kako plešeš, komentirala je Martina.
– Bili ste odlični. Energija je između vas najzanimljivija. Imate priču, imali ste u oba nastupa, zaključio je Janko Popović Volarić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.