Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 25° 4
Sutra: 25° 25° 4
18. listopada 2018.
Potraga za voditeljima

"The Voice": Šulentić, Prester, Vukušić i Lozar u užem izboru

Foto: Admir Buljubasic / CROPIX
Foto: Admir Buljubasic / CROPIX
Autor:
Objavljeno: 25. studeni 2014. u 12:30 2014-11-25T12:30:49+01:00

Novost je i da će danas do ponoći biti zaključena lista 98 natjecatelja koji će ući u studio HRT-a da bi mentori u konačnici izabrali po 12 natjecatelja vrijednih mentoriranja

ZAGREB  Ida Prester, Iva Šulentić, Saša Lozar i Ivan Vukušić četvorka je što radijskih, što televizijskih voditelja između kojih, kako se neslužbeno doznaje, valja tražiti voditeljski dvojac najvećeg projekta HRT-a u ovoj sezoni zvanog »The Voice – Najljepši glas Hrvatske«.

   Spomenuti su ostali u završnom krugu odabira, odluka bi trebala pasti uskoro, u igri je muško-ženska voditeljska kombinacija. Konačan sud i opet će najprije biti prezentiran fanovima, onima koji su odavna pohrlili bilo na na Facebook stranicu »The Voic – Najljepši glas Hrvatske«, bilo na internetsku stranicu projekta.

Tko god bio izabran, pridružiti će se Zlati Muck Sušec koja je već promovirana kao online domaćica, voditeljica posebnih video sadržaja koji će se objavljivati ekskluzivno na web stranici »The Voicea«. Pače, nije nemoguće da voditelji koji i ne budu odabrani da s pozornice vode show, budu pojačanje Zlati Muck Sušec.

   Hrvatski puk željan natjecanja i dokazivanja da je baš njihov glas najljepši glas Hrvatske, i više bi od imena voditelja mogla zanimati vijest da u utorak do ponoći biti zaključena lista 98 natjecatelja koji će ući u studio HRT-a.

Nakon svih prijava, pozivnih audicija, odabira 900 kandidata koji se najprije suzio na njih 178, pa na njih 98, mentori će u konačnici izabrati po 12 natjecatelja vrijednih mentoriranja. Četiri mentora puta 12 natjecatelja, taman da u igri ostane njih 48.

   A mentori – Indira Levak, Ivan Dečak, Jacques Houdek i Tony Cetinski odabrali su i svoje savjetnike koji će im pomagati u radu s kandidatima. Indiri Levak pomoći će glazbeni producent i skladatelj Boris Đurđević i pjevačica Marija Husar, Jacques Houdek je odabrao za savjetnike glazbenog producenta i skladatelja Tihomira Preradovića i pjevačicu Marinu Đurović Čelić, Ivan Dečak se uzda u pjevača i tekstopisca Aljošu Šerića, te glumicu i pjevačicu Maju Posavec, a Tony Cetinski je odabrao glazbenog producenta i skladatelja Miru Buljana i pjevačicu Djordjiju Palić.

   Na HRT tvrde kako pripreme idu po planu. Početak emitiranja trebao bi biti 17. siječnja. Cijena projekta? Za sada nepoznanica.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Spremno dočekajte novu turističku sezonu