Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
TV serija

Seksi kalendar: Glumci iz serije "Na granici" pozirali kao - vatrogasci

Seksi kalendar: Glumci iz serije "Na granici" pozirali kao - vatrogasci
Seksi kalendar: Glumci iz serije "Na granici" pozirali kao - vatrogasci
Autor:
Objavljeno: 24. studeni 2018. u 9:46 2018-11-24T09:46:59+01:00

Stranice od siječnja do prosinca 2019. krase Milan Štrljić, Momčilo Otašević, Asim Ugljen, Filip Juričić, Nermin Omić, Dino Rogić, Petar Puškarić i Mirko Ilibašić

Nedavno smo u seriji »Na granici« imali priliku vidjeti kako su na Petrin (Nadia Cvitanović) prijedlog, vatrogasci odlučili napraviti seksi vatrogasni kalendar i prodavati ga kako bi zaradili.

Kada je Tomo (Siniša Ružić) saznao da na slikanje nije pozvan Marko (Filip Juričić), odmah je nanjušio zavjeru. Marko se ponudio za slikanje, no Andrija (Milan Štrljić) ga je isprva odbio. S obzirom da su Andrija i Mijo lobirali za glasove za zapovjednika DVD-a, obojica su shvatili da im za pobjedu treba Marko. Andrija je zatim pozvao i Marka da se fotografira za kalendar no kad je Zorka (Nina Erak) ugledala Marka, naredila je Luki (Marko Braić) da ga izbaci. Andrija je ostao ipak zapovjednik DVD-a Lokvica, a kao ishod svega ostao je atraktivan kalendar vatrogasaca Lokvice.

Kalendar je dostupan i u stvarnom svijetu, a stranice od siječnja do prosinca 2019. na ovom jedinstvenom vatrogasnom kalendaru krase fotografije članova vatrogasne dobrovoljne postrojbe: Andrija Masle (Milan Štrljić), Krešo Butigan (Momčilo Otašević), Ante Štiglić (Asim Ugljen), Marko Lasić (Filip Juričić), Nediljko (Nermin Omić) i Jure Penava (Dino Rogić), Karlo (Petar Puškarić) i Dado (Mirko Ilibašić).

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija