Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
25. siječnja 2020.
Poznati finalisti

RTL-ov kulinarski show »Tri, dva, jedan – kuhaj!«: Četiri para u borbi za 100.000 kuna

Ozana i Katarina došle su na korak do finala, foto RTL
Ozana i Katarina došle su na korak do finala, foto RTL
Autor:
Objavljeno: 6. svibanj 2017. u 10:43 2017-05-06T10:43:54+02:00

U posljednjem tjednu Sanju i Morenu, Kristijana i Martina, Moiru i Zdravka te Natali i Hrvoja očekuje još 81 tanjur koji trebaju skuhati, ispeći ili izmiksati. Jedan od njih je novi, najbolji kulinarski par Hrvatske

Poznati su finalisti kulinarskog showa »Tri, dva, jedan – kuhaj!«. Umjesto jednog para, kakvo je pravilo bilo u dosadašnjim emisijama, uoči finalnog tjedna show su napustila dva para, Arsen i Željan i Ozana i Katarina, tako da se za 100 tisuća kuna sada bore Natali i Hrvoje, Moira i Zdravko, Sanja i Morena te Kristijan i Martin.

– Arsen i Željan, znate da je nedopustivo da u ovom trenutku ne poslužite predjelo i glavno jelo, kazala je Doris. S desertom su skupili osam bodova, i s 210 bodova, najmanje od svih kandidata, napustili su show.

– Meni je žao zbog menija koji je bio fantastičan. Sigurno bi pobrali najviše ocjene, napravili smo ga dobro, ali falilo nam je vremena za serviranje, kazao je Željan. Uz njih, show su napustile i Ozana i Katarina.

U show je ušlo deset parova, a nakon 19 tjedana kuhanja, stručni je žiri iz showa 'izbacio' njih šest. Preostala četiri para do finala su se uspinjala doslovno preko 'trnja' – ponekad bi na tablici ukupnih bodova bili zadnji, a ponekad pri samom vrhu; za svoje bi delicije ponekad dobivali desetke, a opet, s druge strane, znali su i razočarati žiri čudnim spojevima namirnica od kojih bi Tomislava Špičeka, Ivana Pažanina i Žakline Troskot, koja je nakon 20. epizode zamijenila trudnu Željku Klemenčić, zaboljela glava.

Arsen i Zeljan

Njih dvije su, kad se bodovi koje su dobile od gostiju restorana pribroje bodovima koje su do sad skupile, sveukupno bile najlošije. Hrvoje i Natali su se izvukli za dlaku, odnosno za točno jedan bod.

– Definitivno nismo mislile da ćemo doći ni blizu do kuda smo došle, komentirala je Ozana.

– Uopće se ne osjećamo kao da smo ispale ili nešto izgubile. Dapače, puno smo dobile i napravile i sad znamo koliko zapravo znamo. Nismo bile ni svjesne koliko možemo i znamo. Prezadovoljne smo, dodala je Ozana.

Prijatelji iz Pazina, Kristijan Benić i Martin Špaček, iznenađeni su dolaskom u finale. Smatraju to dokazom svog kulinarskog znanja iako su varirali na tablici ukupnih bodova. Još im više imponiraju pohvale žirija, kao i kolega suparnika u showu, koji s njima ne žele ući u dvoboj. 

Natali Rade i Hrvoje Hrkać iz Jastrebarskog slobodno mogu zahvaliti Hrvojevom bratu što ih je prijavio u show. Otac i kći iz Varaždina, Zdravko i Moira Rogina, htjeli su ostati u showu što duže, barem u prvih šest parova, kada započinje tzv. mentorski dio, kako bi od profesionalnih kuhara uspjeli doznati što više savjeta i trikova.

Sanja Zlatar iz Zagreba na polovici sezone ostala je bez partnera pa je u pomoć pozvala Morenu Marković s Cresa, koja je, pak, bila izbačena dva tjedna nakon ulaska u show. Sanja je u Moreni prepoznala talent i zajedno su s 'nula' na tablici dogurale do finala.

U posljednjem tjednu Sanju i Morenu, Kristijana i Martina, Moiru i Zdravka te Natali i Hrvoja očekuje još 81 tanjur koji trebaju skuhati, ispeći ili izmiksati. Jedan od njih je novi, najbolji kulinarski par Hrvatske.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu