Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 6
Sutra: 22° 25° 2
23. svibnja 2018.
Lošiji od DJT-a

Prvu epizodu "Slavnog pripravnika" s bivšim Terminatorom pratilo 4,9 milijuna gledatelja

foto Reuters
foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 7. siječanj 2017. u 9:13 2017-01-07T09:13:42+01:00

Izabrani američki predsjednik Donald Trump oštro je u petak na Twitteru kritizirao glumca Arnolda Schwarzeneggera koji ga je zamijenio u ulozi voditelja reality showa "Pripravnik", narugavši se na račun gledanosti njegove prve emisije "u usporedbi s Trumpom koji je 'stroj za dizanje gledanosti'".

Izabrani predsjednik koji će dužnost preuzeti 20. siječnja i koji se i sam proslavio u Sjedinjenim Državama kao voditelj 14 sezona "Pripravnika" i "Slavnog pripravnika", rado dijeli 'packe' na Twitteru.

Bivši guverner Kalifornije (2003. - 2011.) Arnold Schwarzenegger zamjenjuje budućeg predsjednika kao voditelj emisije koje je prva epizoda osme sezone prikazana u ponedjeljak navečer.

"Vidi, vidi, brojevi padaju i Arnold Scwarzenegger je 'potučen do nogu' u usporedbi sa strojem za dizanje gledanosti, DJT-om", napisao je milijarder, navodeći svoje inicijale.

Gledanost prve epizode "Slavnog pripravnika" koju je vodio 69-godišnji austrijski glumac stvarno je pala u utorak: bivši Terminator je uspio privući 4,9 milijuna gledatelja, a Trump 6,5 milijuna u prvoj epizodi zadnje sezone prije dvije godine.

"Ništa nije važnije od posla, @realDonaldTrump", odmah je odgovorio Schwarzy na Twitteru. "Sretno vam i nadam se da ćete za SVE Amerikance raditi isto tako agresivno kao što ste radili na (dizanju) gledanosti", poručio je Schwarzenegger.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka