Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
RTL

Novi angažman poznatog glumca: Enis Bešlagić voditelj novog showa "Superpar"

Novi angažman poznatog glumca: Enis Bešlagić voditelj novog showa "Superpar"
Novi angažman poznatog glumca: Enis Bešlagić voditelj novog showa "Superpar"
Autor:
Objavljeno: 6. veljača 2019. u 15:49 2019-02-06T15:49:54+01:00

Novi RTL-ov show stavlja pred parove zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati

RIJEKA Poznati bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić vodit će novi RTL-ov reality show »Superpar«. Riječ je o emisiji koja ima osam inačica diljem svijeta, a nastala je prema prema licenciji showa »Power Couple« izraelske producentske kuće Dori Media u kojem parovi otkrivaju koliko poznaju osobu s kojom su u vezi i jesu li se spremni kladiti u svoju ljubav.

Bešlagić se osim u kazalištu, filmu i humorističnim serijama, izvrsno snašao i u poduzetničkim vodama te se može pohvaliti proizvodnjom čokolade. Glumac kojeg gledatelji diljem regije obožavaju zbog britkog humora i pozitivnog stava, otkrio je zbog čega ga veseli show koji je u eteru zaživio od 2014. godine i brzo stekao popularnost.

– Show »Superpar« je pozitivna, duhovita i zabavna priča, a bavit će se parovima koji su već dugo u vezi i njihovom spremnošću da učine sve i žrtvuju se jedno za drugo. Zato sam objeručke prihvatio taj poziv i baš se radujem početku snimanja, rekao je Bešlagić.
Novi RTL-ov show stavlja pred parove zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati, a to će iskustvo pobjednicima donijeti pozamašan novčani iznos za koji su se sami izborili. Uz emisiji neće nedostajati humora za što će se pobrinuti poznati glumac koji ističe kako svoje pojavljivanje na televiziji ponajprije bira zbog ljudi i dobre atmosfere na snimanju.

– Naši kandidati trebali bi biti super likovi: pozitivni, veseli, tolerantni, zabavni i, naravno, da uživaju u showu jer će i to utjecati na njihov uspjeh. A koliko se zapravo trebaju poznavati, pokazat će se tijekom emisije jer ima tu mnogo izazova i iznenađenja, zaključio je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija