Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: -1° 1n
Sutra: -1° -1° 1n
16. prosinca 2018.
Kuhari amateri

Nakon odlaska Tina iz showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" Ana nastavlja natjecanje s ocem

Nakon odlaska Tina iz showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" Ana nastavlja natjecanje s ocem
Nakon odlaska Tina iz showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" Ana nastavlja natjecanje s ocem
Autor:
Objavljeno: 20. ožujak 2017. u 15:07 2017-03-20T15:07:00+01:00

Nakon što je Tin napustio show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' prošlog četvrtka, Ana nastavlja utrku za najboljim amatersko-kuharskim parom s novim partnerom – svojim ocem. Zlatko Tomšić nije dugo razmišljao treba li pomoći kćeri u borbi za titulom najboljeg amatersko-kuharskog para. Čim je prihvatio njezinu ponudu, obukao je najudobnije cipele, a od večeras pridružit će joj se na setu showa.

 

S obzirom na to da iza sebe ima zavidno kulinarsko iskustvo u pripremi kotlića, fiša, lovačkih gulaša, čobanaca i graha, za koje je osvojio nekoliko priznanja u vidu pehara i medalja s brojnih natjecanja, Zlatko će itekako dobro doći svojoj kćerki Ani koja se stalno nalazila na dnu ljestvice ukupnog zbroja ocjena kroz cijelu ovu sezonu. Zlatko dolazi iz Orahovice, otac je šestero djece, umirovljeni je elektrotehničar koji jako voli kuhati, strastveni planinar (predsjednik je planinarskog društva 'Orahovica'), glazbenik (član puhačkog orkestra 'DVD Orahovica'), te je volonterki vatrogasac.

 

A novi tjedan, uz novog natjecatelja, na „Tri, dva, jedan-kuhaj!“ trgu donosi još iznenađenja. Naime, ovaj tjedan je kvalifikacijski, što znači da sve što se događa u ovom tjednu utječe na ono što će se dogoditi tjedna iza, odnosno odlučiti koji će se parovi boriti za ostanak u showu. Moira i Zdravko tjedan započinju sa zvonom koje su zaslužili zbog naviših ocjena iz prošlog tjedna. Zvono mogu proslijediti i nekome kome je, prema njihovom mišljenju, potrebnije. Kandidati će večeras morati pripremiti glavno jelo s prilogom u 60 minuta, a za pripremu tog jela obavezno moraju koristiti sambal oelek, umak izvorno iz Indonezije, kojeg čini kombinacija više vrsta ljutih papričica. Koji će natjecatelji dobro zapapriti jelo, a kojim će ocjenama jela  dobro zapapriti žiri, doznajte večeras u 21.10.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka