Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 6
Sutra: 2° 2° 6
22. siječnja 2020.
Debi s osam mjeseci

Kći Jelene Veljača u špici za "Pravu ženu"

Autor:
Objavljeno: 31. kolovoz 2016. u 16:53 2016-08-31T16:53:50+02:00

Budući da najavna špica obuhvaća sva razdoblja života glavne junakinje Maje, osmomjesečna Lena glumi glavnu junakinju Maju kada je bila beba

ZAGREB Malena Lena, kći glumaca Jelene Veljače i Dražena Čučeka, prošlog je vikenda imala svoj debitantski glumački nastup. Plavooka 8-mjesečna Lena bila je najmlađa glumica na setu RTL-ove nove serije »Prava žena«, koju potpisuje upravo njezina majka, poznata kao scenaristica uspješnih projekata kao što su »Ponos Ratkajevih«, koje je svojevremeno prikazao HTV te »Larin izbor«, »Stella« i »Zora dubrovačka« koje su postigle iznimno dobru gledanost na Novoj TV. Ovo je Veljačin prvi projekt za RTL.

– RTL je prekretnica i jako sam sretna što sam na toj televiziji. Mislim da smo zreli da napravimo ovakav dnevni format koji je drugačiji od projekata na koje je publika navikla. Nije riječ o tipičnoj dramskoj seriji, već nešto potpuno drugačije – ima humora, ima brzinu, vrckavost, energiju, a ima i ljubavnu priču, taj odnos oca i kćeri u kojima će se mnogi moći prepoznati, priznala je Jelena, koja je tijekom cijelog snimanja bila uz kćer dok je ponosni tata Dražen Čuček je kćerin debitantski nastup promatrao iza kamera te fotoaparatom ovjekovječio najzanimljivije trenutke.

– Ideja da Lena glumi u uvodnoj špici serije nije bila moja, već je došla sasvim slučajno. Slagali smo koncept snimanja uvodne špice i shvatili da će se glavni ženski lik, Maja, prikazati u svim fazama odrastanja uz oca. Tada je kolega predložio da Lena glumi Maju dok je bila beba. Jako sam zadovoljna i kao producent showa i ponosna majka – izjavila je Jelena dodavši kroz šalu kako će Lena svojim prvim honorarom platiti svoju babysittericu.

– Drago nam je da je Lena dobila svoj prvi honorar i da će, kada bude imala 16 godina i bude tražila 17 pari traperica, za koje ću ja smatrati da joj ne trebaju, moći izvući taj novac s tajnog računa – uz smijeh je izjavila Jelena.

Ponosan na Lenu bio je i njen otac.

– Jako sam ponosan na Lenu koja je, za razliku od mene, bila vrlo uzbuđena zbog snimanja. Probudila se usred noći i držala nas budnima do 5 ujutro. No, sve nas je iznenadila što je snimanje odradila nevjerojatno brzo. Talentirana je na mamu i tatu. Moram priznati da sam tijekom snimanja bio izuzetno miran jer sam znao da će Lena biti odlična. Divna je, slatka, spontana– rekao je Lenin tata Dražen Čuček.

Usprkos tome što se Lena okušala u glumi, njezini roditelji imaju drugačiji plan. I dok bi Draženu bilo milije da se kći ne bavi glumom, Jelena bi je voljela vidjeti kao doktoricu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.