Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 25° 4
Sutra: 25° 25° 4
18. listopada 2018.
Najljepši glas Hrvatske

Iva Šulentić i Ivan Vukušić voditelji showa The Voice

Iva Šulentić i Ivan Vukušić
Iva Šulentić i Ivan Vukušić
Autor:
Objavljeno: 4. prosinac 2014. u 11:23 2014-12-04T11:23:29+01:00

Kako je istaknuo, bit će ovo najveći filter talenata kod nas

Rasplelo se i to. Iva Šulentić i Ivan Vukušić voditelji su showa HRT-a The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Vijest je objavljena na internetskim stranicama spomenuta projekta, uz prigodno obraćenje odabranog dvojca.

»Osjećam veliki, veliki izazov, tremu, ali i spremnost na sve«, kazala je televizijska i radijska voditeljica, te glumica Iva Šulentić. Dodala je i da se veseli vođenju showa, radu s ekipom HRT-a i natjecateljima. Rekla kako jedva čeka da sve krene. Kazala da je pratila američki The Voice nakon kojeg su joj »oči bile dugo širom otvorene«. Priznaje da osjeća strahopoštovanje prema ovom zahtjevnom projektu i svojoj ulozi, a očekuje i da ćemo svi zajedno čuti vrhunske glasove zbog kojih ćemo se naježiti.

I televizijski i radijski voditelj, kolumnist i DJ Ivan Vukušić voditeljski angažman na The Voiceu doživljava kao izazov. Iznimno mu je drago što je odabran jer je pratio inozemne inačice showa, pogotovo američki, koji ga je osvojio optimizmom, pozitivnom atmosferom i timskim duhom svih sudionika. Kako je istaknuo, bit će ovo najveći filter talenata kod nas. »Mentori su istinski glazbeni znalci tako da neće biti provlačenja«, rekao je Ivan, dodavši i to kako se nada da će show biti odskočna daska za sve natjecatelje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Spremno dočekajte novu turističku sezonu